AmaTur: Turneu A AIUD, 9 – 10 mai 2026 (sambata E-O, duminica A-H) (8 Cititori)

Bucur Dan din Cisnădie se transferă de la open la elite.
Mulțumesc!✋
La momentul de fata sunteti pe lista principala la open. La elite veti fi pe lista de asteptare. Daca nu prindeti loc, avand in vedere ca s-a intrat in perioada R1, o sa primiti R1. Multumesc pt intelegere

La momentul de fata sunteti pe lista principala la open. La elite veti fi pe lista de asteptare. Daca nu prindeti loc, avand in vedere ca s-a intrat in perioada R1, o sa primiti R1. Multumesc pt intelegere
Atâta timp cât sunt jucători in lista de așteptare la categoria de la care m-am transferat și mai mult decât atât nu m-am retras, am optat pentru alta categorie ( la care mă puneți în lista de așteptare ) nu m-i se pare normal să primesc R1.
Dar nu este o problemă….✋

Atâta timp cât sunt jucători in lista de așteptare la categoria de la care m-am transferat și mai mult decât atât nu m-am retras, am optat pentru alta categorie ( la care mă puneți în lista de așteptare ) nu m-i se pare normal să primesc R1.
Dar nu este o problemă….✋
Nu conteaza ca sunt jucatori pe lista de asteptare la open.... tu te-ai retras de pe lista principala de la open si vei fi inscris la elite, dar pe lista de asteptare. Daca nu prinzi loc atunci R1.
Se considera retragere si reinscriere transferul intre categorii. Iti dai seama altfel multi ar profita de ocazie in ultima clipa, si ar cere transfer exact pt faptul sa scape de penalizare. 😉😉

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus