ALO ...BUCURESTIUL

Laurentiu

active member
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
40
Locație
București , S4
Bucuresteni (si nu numai) ...vreau sa-mi inaugurez noua paleta si m-am gandit ca ar fi potrivit sa ne intalnim cat mai multi la niste partide .M-am gandit asa : Sambata (12.11.05) dimineata la 9 (at) IDM Club (am fost la ora aia si se gaseau f. multe mese libere) va astept . Va rog sa rasp. totusi si pe forum , sa nu ma duc singur acolo . Va provoc si va astept !!! (toata lumea e invitata , indiferent de nivelul de joc )

PS : NU TREBUIE " PRIMIT" NIMENI. TOATA LUMEA E BINEVENITA .

Eu voi ajunge pe la 10:00 (e totusi sambata dimineata :lol: ). Cum facem sa ne intalnim?
Sau macar pe ce parte a clubului sa luam mesele, in stanga sau in dreapta?

Poate stabilim de pe acum mesele ce vor fi inchiriate (daca ne strangem mai mult de 4 pers.).

Incerc sa vin si eu daca ma primiti
Ne auzim vineri si va zic exact daca da sau nu:)

Pe 3,4 decembrie vin si eu in București.
Ne punem de acord la o sala si mergem sa facem niste meciuri.
Cei care doresc sa vina sa scrie pe forum.
Eu zic ca sa jucam la IDM am fost acolo si mi-a placut. dar se pot alege si alte locuri.

Mesele din partea stinga sint mai bune, de fapt parchetul e mai bun, mesele sint tot alea, ar fi bine sa ne vedem acolo.Eugen stie. Daca ajung de la Timișoara in timp util vin si eu.

salut,

e o idee super buna cu intalnirea la IDM d sambata, iar dc se strange lume o sa fie ok :D

Contati p inca un participant in plus!!

Pana atunci sa auzim numai d bine! :D
Bafta

Eu sunt o persoana mai exacta din fire, imi plac lucrurile clare. Deci:
- ramane pe sambata la ora 9:00;
- in partea stanga cum intri in club;
- s-au anuntat pana acum 4 pers. sigur si 2 cu semnul intrebarii.

Ce intelegeti prin partea stanga ? Mesele de la 1-9 sau alea de la 10-19 ?
In alta ordine de idei, dupa calculele mele la ora 9 sambata o sa vina sigur pana acum : laurentiudinu, mykerinos, eu, vlad si adytzu. Si incearca sa ajunga Eugen si valigti.

Haideti bucuresteni.....umpleti lista mai departe !

bogdan a spus:
Pe 3,4 decembrie vin si eu in București.
Ne punem de acord la o sala si mergem sa facem niste meciuri.
Cei care doresc sa vina sa scrie pe forum.
Eu zic ca sa jucam la IDM am fost acolo si mi-a placut. dar se pot alege si alte locuri.

Sa fi sigur ca in week-endu ala o sa ai la meciuri pana o sa obosesti ! :D Eu unul ma ofer si daca nu ma bati prea usor o sa fie distractiv.

elefantel_roz a spus:
Ce intelegeti prin partea stanga ? Mesele de la 1-9 sau alea de la 10-19 ?
In alta ordine de idei, dupa calculele mele la ora 9 sambata o sa vina sigur pana acum : laurentiudinu, mykerinos, eu, vlad si adytzu. Si incearca sa ajunga Eugen si valigti.

Haideti bucuresteni.....umpleti lista mai departe !

Partea stanga = 1-9
Partea dreapta = restul

Ai inteles gresit....eu am zis clar ca vin la 10:00. :lol:

Baietii !!
Partea dreapta de la 10 la 16 ... ok ?
Deci cum intri pe oricare usa ,mergeti spre dreapta.
Se pare ca am gresit eu cu "stinga" . la mine stinga era si drepta. :oops:

Sincer, si eu m-am mirat cand ai zis ca partea stanga e mai buna. N-am fost de prea multe ori prin IDM, dar a fost suficient ca sa-mi dau seama ca e mai bine in dreapta.

Nu-i nimic, se mai intampla. :lol:
Asa faci si cand joci? Zici ca dai in stanga si tu dai de fapt in dreapta? :lol:

..

..

sper sa veniti cat mai multi ...cred ca 2 , 3 ori 4 mese ar fi de ajuns ...daca suntem 4 la 9:00 (cred ca deja suntem) e f. bine .

Va astept maine in fata intrarii la 9. Cei care se hotarasc azi prea tarziu si nu ne gasesc maine pe acolo...gasesc nr noastre de telefon pe forum.

Back
Sus