Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Salutare iubitorilor de ping pong.Sunt un amator din Galați care stie sa joace sa nu se faca de ras , dar caut un partener de joc putin mai avansat care are rabare sa joace cu mine, sa mai invat si eu cate ceva. sper sa vad ceva raspunsuri :d
Salutare iubitorilor de ping pong.Sunt un amator din Galați care stie sa joace sa nu se faca de ras , dar caut un partener de joc putin mai avansat care are rabare sa joace cu mine, sa mai invat si eu cate ceva. sper sa vad ceva raspunsuri :d
[quote="Anghel Ionut":28i75vvb]Salutare iubitorilor de ping pong.Sunt un amator din Galați care stie sa joace sa nu se faca de ras , dar caut un partener de joc putin mai avansat care are rabare sa joace cu mine, sa mai invat si eu cate ceva. sper sa vad ceva raspunsuri :d