Nu inteleg cum imi justific infrangerea. Ca sunt fair-play si recunosc cand cineva e mai bun ca mine.
dINICESCU!!! Hai pa!!!
Nu mai raspund FRUSTRATILOR
dINICESCU!!! Hai pa!!!
Nu mai raspund FRUSTRATILOR

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
asta cu ,hai pa, este caver dupa oamenii pe care ii lingusesti?dINICESCU!!! Hai pa!!!
Nu mai raspund FRUSTRATILOR![]()
Ai uitat poate cand erai organizator de turnee ca ai promis celui care te a invins ca faci tu restrictii la folosirea materialelor amatur si asta e frustrarea mea.Nu inteleg cum imi justific infrangerea. Ca sunt fair-play si recunosc cand cineva e mai bun ca mine.
PROCURORUL catre judecatorAveti perfecta dreptate.
Rai mai sinteti,Doru Florescu este un baiat cu mult bun simt care face multe sacrificii pentru a participa la turnee mai ales financiare.PROCURORUL catre judecator
Cum se poate dl. judecator ca reclamantul si paratul sa le dati dreptate?
JUDECATORUL cu glas bland spune ,dl. procuror da sti ca si dta ai dreptate.
si despre cei care obisnuiesc sa vina dupa 2 ore de la inceperea grupei(FLORESCU din DEVA)
Dane, nu suntem deloc rai ceea ce face Doru e lipsa de restect pentru noi toti din amatur,probabil ca pana nu va veni degeaba la un turneu nu se va invata minte.Rai mai sinteti,Doru Florescu este un baiat cu mult bun simt care face multe sacrificii pentru a participa la turnee mai ales financiare.
Pentru comentarii rautaciose si tie Nea Ioane cit si lui Daniel va pun mascota Bingo in brate![]()
El vine tot timpul cu trenulDane, nu suntem deloc rai ceea ce face Doru e lipsa de restect pentru noi toti din amatur,probabil ca pana nu va veni degeaba la un turneu nu se va invata minte.
P.S. am avut cu el o discutie la sala si mi a spus ca de cand se stiu nu a ajuns la timp,asa ceva nu poate fi admis.
iar tu era sa te intorci pe jos la BUCURESTI de la ..... stii tu de unde.El vine tot timpul cu trenul![]()
Ma ocup eu, nu prea am timp, am mesele imprastiate, mantinelele...trebuie sa caut pe fiecare tabel (dureaza putin)...ref la sedinta va pot transmite ca fiecare propunere de pe lista dlui Cazma a fost votata, iar in conditiile in care s-a hotarat ...de ex: ca media 18 va fi bariera dintre open si amatori, celelalte cifre (17, 24 , 25 etc) au ramas la nivel de discutie. Daca tot am dat un exemplu pot sa va si confirm ca media 19 va fi inlocuita cu media 18.Tokosp trasmite te rog lista cu cei care nu sau prezentat la T.F.