Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Sper ca nu te-ai cazat in brazii de pe langa sala Bogdane....No offense.Plecat de vineri dimi din Craiova cu mari peripetii cu masina,dupa ce am schimbat 2 microbuze si 4 taxiuri,am ajuns cu bine acasa.In alta ordine de idei TOATA STIMA SI FELICITARILE PT ORGANIZATORI,a fost extraordinar din orice punct de vedere,nu am cuvinte cat de bine m-am simtit,cazarea a fost la 2metri de sala si ieftina si calduroasa.Felicitari si tuturor participantilor , SARBATORI FERICITE SI SA NE REVEDEM CU BINE.
Pacat ca exista asemenea caractere.Personal si eu cunosc cateva personaje de gen,si cred ca este imperios necesar sa se deschida un topic pentru a semnala in timp real(chiar in timpul sau dupa fiecare turneu) astfel de intamplari care nu ne fac cinste.As vrea sa-l felicit pe domnul Ursulean Florin care a tratat cu seriozitate meciul din grupele superioare impotriva domnului Georgiu Dragos. Desi de pe margine domnul Corneanu Sorin incerca din rasputeri sa-l convinga pe tanarul Ursuleanu sa piarda meciul si sa se califice impreuna cu domnul Georgiu fiind din aceeasi zona geografica, Florin a tratat cu verticalitate meciul. Nu inteleg domnule Corneanu cum de ati fost premiat la acest turneu, deoarece caracterul dumneavoastra nu prea se potriveste cu acest sport. Poate pe viitor organizatorii, la completarea grupelor superioare ar putea lua in considerare ca si la grupele inferioare zonele de provenienta a concurentilor.Si nu in ultimul rand felicitari organizatorilor pentru acest turneu minunat la care sunt mandru ca am putut participa.
Era sa uit!Multumiri d-lui Vladoiu,care a facut eforturi vizibile pentru intanlirea de vineri seara.RESPECT-GELU!
- - - Actualizat - - -Sper ca nu te-ai cazat in brazii de pe langa sala Bogdane....No offense.
As vrea sa-l felicit pe domnul Ursulean Florin care a tratat cu seriozitate meciul din grupele superioare impotriva domnului Georgiu Dragos. Desi de pe margine domnul Corneanu Sorin incerca din rasputeri sa-l convinga pe tanarul Ursuleanu sa piarda meciul si sa se califice impreuna cu domnul Georgiu fiind din aceeasi zona geografica, Florin a tratat cu verticalitate meciul. Nu inteleg domnule Corneanu cum de ati fost premiat la acest turneu, deoarece caracterul dumneavoastra nu prea se potriveste cu acest sport. Poate pe viitor organizatorii, la completarea grupelor superioare ar putea lua in considerare ca si la grupele inferioare zonele de provenienta a concurentilor.Si nu in ultimul rand felicitari organizatorilor pentru acest turneu minunat la care sunt mandru ca am putut participa.
Cunosc toate persoanele implicate in aceasta discutie.Cu toate ca Ursulean Florin se cunoaste bine cu Georgiu Dragos,fiind intr-adevar din aceasi zona geografica,nu pot decat sa-l felicit pe Florin pentru ca a dat dovada de caracter.Imi place sa vad asemena aranjamente in eliminatoriu:dai meciul,esti eliminat din concurs(te afecteaza in mod direct o asemenea decizie).As vrea sa-l felicit pe domnul Ursulean Florin care a tratat cu seriozitate meciul din grupele superioare impotriva domnului Georgiu Dragos. Desi de pe margine domnul Corneanu Sorin incerca din rasputeri sa-l convinga pe tanarul Ursuleanu sa piarda meciul si sa se califice impreuna cu domnul Georgiu fiind din aceeasi zona geografica, Florin a tratat cu verticalitate meciul. Nu inteleg domnule Corneanu cum de ati fost premiat la acest turneu, deoarece caracterul dumneavoastra nu prea se potriveste cu acest sport. Poate pe viitor organizatorii, la completarea grupelor superioare ar putea lua in considerare ca si la grupele inferioare zonele de provenienta a concurentilor.Si nu in ultimul rand felicitari organizatorilor pentru acest turneu minunat la care sunt mandru ca am putut participa.
Intradevar fata avea dinti lipsa, dar majoritatea in zona inactiva a paletei, acolo unde datorita unei prize atipice, degetul aratator a distrus zimtii. In zona activa, lipseu exact cinci zimti, prea putini insa pentru a influenta jocul. Daca o luam la sange, Aron Darie a avut dreptate.Totusi conform aceleasi logici, insa am putea include la categoria fete deteriorate si franjurii existenti la multele din fetele prezente la acest concurs! As fi putut si eu personal sa refuz sa joc cu aceia la care fata era prea mica si nu acoperea 100% lemnul. In acest caz insa, consider ca s-a fortat limita unui regulament inexact, in sensul inhibarii unui adversar foarte incomod. Regulamentul, pentru a fi aplicat in litera si spiritul lui, ar trebui sa precizeze exact procentul minim admisibil de zimti deteriorati.Trecand (cu greu) peste carentzele lingvistice as vrea sa-ti aduci aminte cum arata acea "guma" (cu multi dinti lipsa). Eu nu am vrut sa jucam in acele conditii (organizatorii au fost intru-totul de acord cu mine), pentru ca era o competitie si am vrut sa se desfasoare "fair". Poate ca nu-ti dai seama inca, dar aceasta intamplare aparent nefericita te va ajuta pe viitor daca vei intzelege ceva din ea.
p.s. ...de fapt ai pierdut cu 1-3
Denes Ferenc a terminat pe locul 47 iar Erdos pe 56, voi posta astazi clasamentul general.O intrebare pentru mai mariiAmaturului, organizatori ai festivitatii de premiere. Poate mi-a scapat mie, dar nu trebuia premiat si Erdos Feri, ca si campion al judetului Harghita?