Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Jucatorii amatori cu MA >=18 pot participa numai la OPEN;
Jucatorii amatori cu 13 < MA < 18 pot alege atat categoria Amatori, cat si categoria OPEN;
Jucatorii amatori cu MA<=13 pot participa la Amatori si ocazional la OPEN.
Nu se inghesuie jucatorii, cred ca asteapta ceva anume .... , sau nu le place turneul final!! ---------- Post added 20-Nov-2011 at 20:32 ---------- Pana acum trebuia sa se stie si numarul grupelor!!!
Daca ar fi chiar asa de usor de folosit serva, cred ca toate seturile s-ar termina la avantaje. Eu o incerc de multa vreme - e drept ca nu mai mult de o data pe saptamana - si-mi iese doar un oarecare covrig.
Danke man,viel danke!
(M-am inscris doar in momentul in care ne-ai anuntat ca nu vei reveni in tara decat in ianuarie 2012)
O sa-ti dedic tie prima victorie ,daca se va intampla lucrul acesta!Oricum,am de luat o revansa de anul trecut,de la Sibiu....o revansa..morala!!
Bafta tuturor participantilor si speranta intr-un turneu ..cat mai reusit!
Pentru doritori.ATENTIE! Prima oferta pentru cazare este la hotel Solarino,3*,la 1oo lei camera dubla.Cei cu doua nopti de cazare au prioritate.Limitat la 44 locuri.