Au trecut in nefiinta...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Condoleante familiei indoliate.

A plecat dintre noi Domnul Comandant Necula Nelu, 55 ani, în timpul unui antrenament la tenis de masă - Casa Feleac - Satul de Vacanță, Mamaia, duminică, 22 iulie 2018, orele 11.17. Atac de cord masiv. Lacrimi, flori și amintire veșnică. Dumnezeu să-l ierte!

Odihna vesnica. Condoleante familiei indoliate.
P. S. Asa cum spunea un coleg " Se aduna de un turrneu B , imediat se v-a transforma pentru un A.

Odihnă veșnică pt un jucător anonim și amator de tenis de masă dar mare fotbalist Oltenia nu te va uita ILIE BALACI.

Condoleante tuturor familiilor indurerate si prietenilor apropiati .

Ne-a părăsit azi, fulgerător - atac de cord, Ionuț Nica, Brașov (user: Ceausescu).
Nica Ionut - Brasov.jpg
1. Nica Ionut - Brașov, 1110 - 26,33 - O

Lasă în urmă o soție îndurerată și un copil grav bolnav (leucemie).

AmaTur România ajută cu suma de 1.000 lei familia îndurerată și va depune o coroană din partea Comunității AmaTur, alături de care Ionuț a fost prezent la 101 Turnee.
Coordonatorii și Organizatorii AmaTur s-au organizat deja pentru a fi alături de familia Nica.
Toți cei care doresc să ajute într-un fel familia lui Ionuț o pot face folosind contul deschis pe numele Nica Daniela:
RO72 WBAN 2511 0000 0880 2327 - Intesa Sanpaolo Bank

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dumnezeu sa te odihneasca Ionut!!!
Un om cum rar mai intanlesti.A fost tot timpul acolo unde era nevoie de el,un om cu f mult bun simt,cu simtul umorului ridicat si maxim de optimist. Firma la care lucra era implicata in sponsorizari ale clubului TT ENERGY.
Au trecut deja 3 ore de la aflarea vesti si tot nu imi vine sa cred.
Pacat mare pacat!!!

Vai, nu pot sa cred! Nu imi mai este atat de frica de moarte;deja o armata de prieteni ma asteapta. Odihneste-te in pace, suflet cald!

Sa fie aproape de Dumnezeu in Imparatia Lui!
Cei care organizeaza concursuri saptamana aceasta ar trebui sa.i tina un moment de reculegere, cu totii l.am cunoscut si am jucat meciuri cu el.

Cu durere in suflet deplang trecerea in nefiinta a prietenului,colegului si al omului care a plecat mult prea devreme dintre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Cel care a fost NICA IONUT
Dimineata a fost un zvon incredibil,pe la praz am vorbit cu Alex,dupa care a venit confirmarea tragica !

Parcă ieri jucam împreună la Targoviște și Vivasport!!!
Dumnezeu să aibă grijă de tine Ionut!!!
Condoleante familiei!!!

- - - Actualizat - - -

Parcă ieri jucam împreună la Targoviște și Vivasport!!!
Dumnezeu să aibă grijă de tine Ionut!!!
Condoleante familiei!!!

Back
Sus