Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Posibil sa fi participat la un singur turneu din Amatur dar nu a avut treaba cu Amaturul a fost jucator de super liga din cite stiu,am jucat impotriva lui la turnee amicale.Dumnezeu sa il odihneasca in pace.....un memorial il merita unul care a partcipat in Amatur frecvent....sunt citiva jucatori care au jucat in circuit si poate fac turnee in ceruri acum....NU VREAU SA SCRIU NUME ACUM PENTRU CA SA AJUNS DEJA LA UN TURNEU B DIN CITI AM CUNOSCUT....Am discutat cu dl. Teodor Ursu si l-am rugat sa-mi confirme daca acest cont, https://www.amatur.ro/tenisdemasa/player/22500-Parvu-Mihai, este contul antrenorului Mihai Parvu. Cum nu-mi poate confirma, rog pe jucatorii din Bucuresti, care participa de mai mult timp in AmaTur, sa precizeze daca acest cont aparține, într-adevar, antrenorului Mihai Parvu (cel care a activat in Bucuresti). Orice confirmare sau infirmare din partea celor care il cunosc personal ar fi utila, pentru a evita eventualele confuzii legate de profilul respectiv. De asemenea, poate reusim sa incarcam o poza si, eventual, perioada de viata (anul nasterii (?) si al decesului, 2025). Puteti sa-mi trimiteti aceste date pe WhattsApp, la nr. de telefon 0757251938, in cazul în care se confirma asocierea cu respectivul cont.
Condoleante familiei indoliate!
Posibil sa fi participat la un singur turneu din Amatur dar nu a avut treaba cu Amaturul a fost jucator de super liga din cite stiu,am jucat impotriva lui la turnee amicale.Dumnezeu sa il odihneasca in pace.....un memorial il merita unul care a partcipat in Amatur frecvent....sunt citiva jucatori care au jucat in circuit si poate fac turnee in ceruri acum....NU VREAU SA SCRIU NUME ACUM PENTRU CA SA AJUNS DEJA LA UN TURNEU B DIN CITI AM CUNOSCUTAm discutat cu dl. Teodor Ursu si l-am rugat sa-mi confirme daca acest cont, https://www.amatur.ro/tenisdemasa/player/22500-Parvu-Mihai, este contul antrenorului Mihai Parvu. Cum nu-mi poate confirma, rog pe jucatorii din Bucuresti, care participa de mai mult timp in AmaTur, sa precizeze daca acest cont aparține, într-adevar, antrenorului Mihai Parvu (cel care a activat in Bucuresti). Orice confirmare sau infirmare din partea celor care il cunosc personal ar fi utila, pentru a evita eventualele confuzii legate de profilul respectiv. De asemenea, poate reusim sa incarcam o poza si, eventual, perioada de viata (anul nasterii (?) si al decesului, 2025). Puteti sa-mi trimiteti aceste date pe WhattsApp, la nr. de telefon 0757251938, in cazul în care se confirma asocierea cu respectivul cont.
Condoleante familiei indoliate!
M-am gandit si eu ca dumnealui nu a avut o prezenta semnificativa in AmaTur. Pe de alta parte, in calitate de antrenor, poate a format jucatori care au rezultate impresionante in AmaTur, asa ca includerea unei poze in profil poate fi un gest de recunostinta!Posibil sa fi participat la un singur turneu din Amatur dar nu a avut treaba cu Amaturul a fost jucator de super liga din cite stiu,am jucat impotriva lui la turnee amicale.Dumnezeu sa il odihneasca in pace.....un memorial il merita unul care a partcipat in Amatur frecvent....sunt citiva jucatori care au jucat in circuit si poate fac turnee in ceruri acum....NU VREAU SA SCRIU NUME ACUM PENTRU CA SA AJUNS DEJA LA UN TURNEU B DIN CITI AM CUNOSCUT