Austrian Open 21 Sep 2011 - 25 Sep 2011

participa toata spuma tenisului de masa!

participa toata spuma tenisului de masa!

Incepand din 21 septembrie puteti viziona Open-ul Austriei pe ittv

Listele cu jucatorii inscrisi se pot consulta la adresele:

masculin:
http://www.ittf.com/ittf_tournaments/ittf_entries_web.asp?Gender=M&Tour_ID=2080&

feminin:
http://www.ittf.com/ittf_tournaments/ittf_entries_web.asp?Gender=W&Tour_ID=2080&
Cine credeti ca va castiga?eu merg pe mana lui zike si ma long!au dovedit pana acum o forma de zile mari!

Sansele noastre vor fi aparate de 9 participanti 6b si 3 f.
Sa le uram mult succes si sa ajunga cat mai sus !

Vai, dar unde-i Boll? Sunt prea multi jucatori buni si a realizat ca poate nu ajunge nici in sferturi si mai bine nu participa?! :D Fuga-i rusinoasa dar e sanatoasa, nu? :))

In dreptul lui nu-i nici o bifa, legata de competitia la care participa (single, double, u21).

Poate ca e ca la noi, la Amatur, cine s-a inscris si, apoi, cine a confirmat participarea prin alegerea sectiunilor la care participa.

Boll e subliniat cu gri, ceea ce inseamna ca s-a retras din cate inteleg eu. Cred ca Ma Long o sa ia titlul daca nu are vreo accidentare sau alte probleme.

boll asa a facut si la ultimul open china harmony!

boll asa a facut si la ultimul open china harmony!

In dreptul lui nu-i nici o bifa, legata de competitia la care participa (single, double, u21).
Cel mai rusinos este clasamentul în circuitul mondial!pacat ca nu da dovada de fair-play!fac pariu k nu mai sta un an in primii 5 în clasament!eu unul as vrea totusi sa participe si sa castige(vr prea multe si eu!)

Boll e subliniat cu gri, ceea ce inseamna ca s-a retras din cate inteleg eu. Cred ca Ma Long o sa ia titlul daca nu are vreo accidentare sau alte probleme.

Intradevar Timo Boll s-a retras. Daca nu se retragea era foarte mare probabilitatea sa cada in sferturi cu Hao Shuai. Sansele lui Timo Boll sa treaca de sferturi erau in acest caz de 50%...

Cel mai interesant acet turneu pentru jucatori care nu sunt inca calificati pentru LONDRA ,dupa cum am inteles mai sunt doar 3 turnee dupa openul acesta.
Uni merg sa faca cat mai multe posibile ,iar alti doar pentru titlu .

Cel mai interesant acet turneu pentru jucatori care nu sunt inca calificati pentru LONDRA ,dupa cum am inteles mai sunt doar 3 turnee dupa openul acesta.
Uni merg sa faca cat mai multe posibile ,iar alti doar pentru titlu .
Mai sunt 5 turnee importante anul acesta: Austria (acum), Suedia (de pe 19 oct), Anglia (de pe 24 noi), Franta (de pe 11 noi) si SUA (de pe 2 dec)
Asa ca se mai pot face multe schimbari la varful clasamentului....

De ce joaca fetele noastre ca baietii?

Pentru ca cele mai multe au avut parteneri de antrenament baieti si au invatat sa joace "baieteste", ceea ce nu e chiar un lucru rau! De pilda, Alex Ciobanu poata sa spuna cum e retopspinul baietesc al Cameliei!

Back
Sus