AmaTur: Turneu B București - 19.02.2006

bine era de erati 20 sa aveti puncte mai multe!!!!
asa ati fi dat puncte in plus la 16 persoane in loc de 8
si inca o chestie. jucatorii noi care nu mai apar in alte turnee sa-i inscriu in circuit?

Daca nu au vrut sa vina si altii... era mai simplu si de organizat, doua grupe de 9 au insemnat foarte multe meciuri si un timp mult mai mare decat ne-am propus.
Cred ca este corect sa-i inscriem pe participanti automat, pentru ca oricum se vor selecta la urmatoarele turnee cei care vor avea constanta in prezente, iar cei care nu vor avea minimul de participari nu vor intra in clasament.
Am facut un fisier in excel cu toti jucatorii si rezultatele la toate turneele de pana acum, din care se poate extrage orice clasament (pe zone, pe categorii de varsta. Ti-l trimit imediat cum completez ultimele rezultate si il vom pune pe site.
Ce date ai despre turneul de la Bistrița? Trebuie bine gandit, si daca nu ne putem incadra langa turneul national nu trebuie sa riscam. Mai bine decalam turneul decat sa ratam primul nostru turneu; nu e usor sa parcurgi 1000 km doar ca sa ai de unde sa te intorci!!

Salut!!

A fost din nou un tuneu foarte animat, am jucat cu maxima placere toate meciurile...

in primul rand nu meritam sa joc finala, de vreme ce nu am jucat-o :) , a meritat-o dl. Bodeanu din plin, mai ales ca spre mandria sa este prima finala tata-fiu din istoria competitiei... :)

in al doilea rand, premiul de - 65.000. lei l-am primit cu mare emotie, mai ales ca am luat locul 3, un loc foarte onorant pt mine avand in vedere valoarea ridicata a turneului...

Astept sa ne revedem cu totii la turneul urmator din București, care ne va da dreptul sa participam la turneul A de la Bistrița, unde sper sa ne vedem cati mai multi dintre forumisti...

in al treilea rand amintiti-va ca nu conteaza neaparat rezultatele, ci frumusetea acestui sport minunat care ne leaga si ne face sa batem ca nebunii tara in lung si lat ca sa jucam unii cu altii si mai ales ca sa ne cunoastem...

adytzu a spus:
Dan2 a spus:
Constandache Adrian(0v)
GRESIT!!! Ultimul meci cu Alin Niculescu l-am castigat eu cu 3-1. :(
Va rog corectati rezultatul..

Scuze, adytzu, rezultatul a fost inregistrat in foaie de acel personaj care a mai fost contestat acum cateva luni si care la acest turneu a dat o mana (sau un pumn?) de ajutor...! Era bine (tii minte indicatiile de la primul turneu?) ca fiecare castigator sa-si verifice inregistrarea corecta in fisa.
Nu-i nimic, ramai cu victoria de palmares, punctajul este acelasi...

Pana la urma frumusetea si pasiunea pt acest sport ramane, indiferent de micile noastre spaime, umori, orgolii...clasamente...

Mihai-Gabriel a spus:
Pana la urma frumusetea si pasiunea pt acest sport ramane, indiferent de micile noastre spaime, umori, orgolii...clasamente...

Era clar, pana la urma tot un filosof trebuia sa ne explice cat ramane la final dinb clasamente, orgolii, etc...

Multumim, Mihai

baieti, ganditi-va va rog la Bistrița, trebuie neaparat sa stim sigur daca se poate juca, finalele nationale sunt duminica, nu suntem 100% siguri daca se termina la ora 13:00, si in afara de asta pana ne organizam noi mai trece o o ora si jumatate, deci poate incepem pe la 4 sau 5... Nu stiu cati dintre voi aveti program liber lunea...

Am remarcat cu mare deceptie faptul ca am pierdut participarea la concursul de duminica. Sunt de vreo 3 saptamani in Ungaria si imi lipseste ca naiba, dar ma intorc, marti si, daca ma primiti iarasi printre voi, abia astept sa joc un tenis.
Am remarcat cu placere ca maestrul Eugen a terminat iarasi in top 3, si ca domnii Bodeanu devin o adevarata forta in tenisul de masa, fie el si amator. Sper sa va gasesc pe toti cu paletele lipite, zbor spre casa...

PS. Eugene, tu poti sa stai cu fetele dezlipite, stiu ca le-ai stricat - iti aduc eu, cum am promis, niste Joola Samba din Budapesta.

costinC a spus:
Am remarcat cu mare deceptie faptul ca am pierdut participarea la concursul de duminica. Sunt de vreo 3 saptamani in Ungaria si imi lipseste ca naiba, dar ma intorc, marti si, daca ma primiti iarasi printre voi, abia astept sa joc un tenis.
Am remarcat cu placere ca maestrul Eugen a terminat iarasi in top 3, si ca domnii Bodeanu devin o adevarata forta in tenisul de masa, fie el si amator. Sper sa va gasesc pe toti cu paletele lipite, zbor spre casa...
PS. Eugene, tu poti sa stai cu fetele dezlipite, stiu ca le-ai stricat - iti aduc eu, cum am promis, niste Joola Samba din Budapesta.

Multumesc ma, te astept cu nerabdare...

Salutare,
exista cumva un program pentru antrenamete, sau se merge la nimereala in speranta ca intalnesti pe cineva cu care sa joci?

Asta e o idee foarte buna aplicabila pentru București si eventual daca careva dintre jucatorii mai buni si-ar lua responsabilitatea de antrenor ar fi grozav. Eu voi incerca ceva de genul asta in Oradea chiar daca eu as avea o nevoie disperata de cineva care sa ma antreneze el pe mine.........

Dan2 a spus:
Concurentii au fost ceva mai multi ca la primul turneu, 18 aspiranti la punctele AMATouR, care au fost impartiti in doua grupe de cate 9, din care s-au calificat primii 4, dupa care s-a jucat in sistem eliminatoriu. Rezultatele au fost putin surprinzatoare... pentru mine cel putin, Dar iata rezultatele:
sferturi:
Dona-Dinu
Bodeanu Dan-Mircea Valentin
Badescu-Manaila
Bodeanu Mihai- Angelescu Mihai
semifinale:
Bodeanu Dan- Dona Eugen
Bodeanu Mihai- Badescu Mihai
finala: Bodeanu-Bodeanu
Clasamentul arata astfel:
1. Bodeanu Mihai 10 p
2. Bodeanu Dan 8 p
3. Dona Eugen 6 p
4. Badescu Mihai 5 p
5. Dinu Gheorghe 4 p
6. Angelescu Mihai 4 p
7. Mircea Valentin 3p
8. Manaila Mihai Gabriel 3 p

am niste nelamuriri in privinta punctajelor:
de ce Dona are 6 puncte si Badescu 5? s-a jucat pentru locul 3? si de ce Dinu si cu Angelescu au mai multe puncte decat Mircea si Manaila daca au fost eliminati in aceeasi faza a competitiei?

filo a spus:
Dan2 a spus:
Concurentii au fost ceva mai multi ca la primul turneu, 18 aspiranti la punctele AMATouR, care au fost impartiti in doua grupe de cate 9, din care s-au calificat primii 4, dupa care s-a jucat in sistem eliminatoriu. Rezultatele au fost putin surprinzatoare... pentru mine cel putin, Dar iata rezultatele:
sferturi:
Dona-Dinu
Bodeanu Dan-Mircea Valentin
Badescu-Manaila
Bodeanu Mihai- Angelescu Mihai
semifinale:
Bodeanu Dan- Dona Eugen
Bodeanu Mihai- Badescu Mihai
finala: Bodeanu-Bodeanu
Clasamentul arata astfel:
1. Bodeanu Mihai 10 p
2. Bodeanu Dan 8 p
3. Dona Eugen 6 p
4. Badescu Mihai 5 p
5. Dinu Gheorghe 4 p
6. Angelescu Mihai 4 p
7. Mircea Valentin 3p
8. Manaila Mihai Gabriel 3 p
am niste nelamuriri in privinta punctajelor:
de ce Dona are 6 puncte si Badescu 5? s-a jucat pentru locul 3? si de ce Dinu si cu Angelescu au mai multe puncte decat Mircea si Manaila daca au fost eliminati in aceeasi faza a competitiei?

S-a jucat intr-adevar pt locurile 3-4...eu inca nu stiu clar regulamentul Amatour, putem fara probleme sa recalculam punctajele daca e nevoie... numai sa ne precizati cum sunt, pt locurile 3-4 exista acelasi nr de puncte? La fel pt 5-6, 7-8, etc.

Pentru ca s-a optat pentru sistem eliminatoriu...s-a jucat si finala mica ( pentru locurile 3-4) iar cei care au pierdut in sferturi au mai jucat un meci pentru locurile 5-6.

elefantel_roz a spus:
Pentru ca s-a optat pentru sistem eliminatoriu...s-a jucat si finala mica ( pentru locurile 3-4) iar cei care au pierdut in sferturi au mai jucat un meci pentru locurile 5-6.
Ok. Eu am intrebat ca nu se intelegea din prezentare. In regulament nu se specifica diferente de punctaj intre jucatorii de pe locurile 3 si 4 deci eu voi omologa deocamdata rezultatul cu 6 puncte si pentru locul 4. In viitor va trebui sa modificam regulamentul in ideea de a specifica diferente de punctaj in cazul acesta desi nu cred ca se supara nimeni pe treaba asta.
In rest punctajele sunt ok.

Dubios

Dubios

Anuntul a fost modificat in urma unor constatari care au baze tehnice.

Sper totusi sa ne organizam mai bine si sa iasa toate concursurile din ce in ce mai bine pt ca scopul e sa evoluam si nu sa ne suparam...

Recunosc ca am facut cateva remarci gresite si pertinente, dar daca e sa respectam regulile atunci sa le respectam pana la capat, si nu sa ne oprim doar la unele care ne convin in functie de situatie.

Ai si tu dreptate bebe, dar si eu am, asa ca sa ne impacam.

La concursuri mai bune si nervi mai putini. :D

pana la urma au fost ambele grupe de cate noua jucatori

au mai fost jucatori care au avut 4 victorii si 4 infrangeri si nu s-au plans

probabil ca ne-ar placea tuturor sa castigam toate meciurile si sa invatam si cate ceva de la adversari si sa avem si experienta de competitie cat mai buna

totusi cred ca trebuie gasit un echilibru pe care sa-l constientizam

Makaroane ... stii ce nu inteleg eu? Atat timp cat eugen nu a comentat nimik in legatura cu acel meci la care te refereai tu (cel cu Bodeanu senior) nu inteleg de ce te bagi tu? Poate o sa ajungi si tu la varsta tatalui meu si sa joci atatea meciuri ... si o sa vezi ce inseamna! Au fost mereu comentarii pe baza acestor concursuri ... de ce nu va bagati voi fratilor sa le organizati??? Ca vad ca la comentariile de dupa sunteti cei mai buni toti! Cel mai bine ... de acum incolo facem turneu eliminatoriu ... cu 2 sau 4 favoriti ... si atunci nu o sa mai aveti ce comenta! AAA ba da! Atunci o sa comentati ca ati platit 5 lei noi ... si ati jucat un singur meci! Eu sunt de parerea ca nici tata si nici eu nu ne vom mai implica in organizarea unor astfel de concursuri! Sa vedem noi ce faceti voi atunci! Daca tu zici ca te-am furat si pe tine si pe manaila ... te inseli amarnic!

Inca o data te rog sa imi raspunzi la urmatoarea intrebare: Organizezi tu urmatorul concurs? Sa vedem ce iese! (eu sincer nu cred ca o sa organizezi vreodata un concurs)

Este exact ce v-am zis (asta pentru toti care au participat la cele 2 concursuri din bucuresti si nu numai) NICIODATA NU SE VA ORGANIZA UN CONCURS CARE SA MULTUMEASCA PE TOTI!! MEREU VOR FI ORI PREA MULTE MECIURI ORI PREA PUTINE ORI CA EU TREBUIA SA MA CALIFIC CA AVEAM N VICTORII!!! PE BUNE ACUMA NOI NU MAI ORGANIZAM CONCURSURI IN BUCURESTI PENTRU CA NU ARE ROST!! MERU VOR APAREA TOT FELUL DE COMENTARII PE BAZA CONCURSULUI!

Back
Sus