AmaTur: Turneu B București, 19–21 Mai 2026

Bună dimineața! 👋
Am rugămintea să mă sprijiniți prin a-mi modifica/actualiza rezultatul turneului astfel încât acesta să apară corect pe profilul AmaTuR, cu 0v, pentru a-mi fi exclus din calculul MP, deoarece momentan nu figurează astfel.
Vă mulțumesc anticipat! 🤝

- turneele A și A+ cu 0v sînt marcate cu o bifă ( 15` ) și nu intră în calcul la medie
- la sfârșitul lunii se adaugă turneele noi și se anulează cele mai vechi de 12 luni
- în noua grilă, dacă numărul turneelor A și A+ cu 0v depășește 50% din totalul A și A+ acestea vor fi debifate și vor conta la medie. ... în noul clasament nu vor mai exista situații cu peste 50%.

- Jucătorii care participă la categoria superioară (la turneele B) și obțin zero victorii vor avea un punctaj care nu va conta nici la medie, nici la procentajul turneelor cu 0v. Aceste turnee rămân bifate cu 0v până când ies din grilă.
- la turneele A Special nu se aplică regula cu 0v.

... nu ati jucat la categoria superioară

- turneele A și A+ cu 0v sînt marcate cu o bifă ( 15` ) și nu intră în calcul la medie
- la sfârșitul lunii se adaugă turneele noi și se anulează cele mai vechi de 12 luni
- în noua grilă, dacă numărul turneelor A și A+ cu 0v depășește 50% din totalul A și A+ acestea vor fi debifate și vor conta la medie. ... în noul clasament nu vor mai exista situații cu peste 50%.

- Jucătorii care participă la categoria superioară (la turneele B) și obțin zero victorii vor avea un punctaj care nu va conta nici la medie, nici la procentajul turneelor cu 0v. Aceste turnee rămân bifate cu 0v până când ies din grilă.
- la turneele A Special nu se aplică regula cu 0v.

... nu ati jucat la categoria superioară
Mersi frumos pentru lămuriri, Florin! 🫡🤝

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus