AmaTur: Turneu A+ București (Chiajna) - 29/30.09.2018

• Autor subiect Autor subiect Dan2
  • Dată creare Dată creare

Domnul Dan 2 am si eu întrebare.. as vrea sa stiu daca numele Gica Vasile vulcana bai este încă pe lista de așteptare...
Multumesc

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Sunteti in lista de asteptare pe poz. 3: Vasile Gica - puteti verifica in postul 0002 al topicului.

Se retrage Moraru Marius - Avansati de pe lista de asteptare

Se retrage Haralambescu Andrei - incepatori

Mult succes tuturor!

Se retrage Asmarandei Petru de pe lista de asteptare - Avansati

Din pacate se retrag urmatorii:

Busu Eugen, București - Incepatori
Radulescu David, București - Incepatori
Radulescu Alexander, București - Incepatori

Multumesc

din Ploiești: Ene Florin; din Mizil: Lazar Dumitru si Acriva Marian - to(n)ti la avansati
Scuze pentru intarzierea cu care ne inscriem dar abia acum ni s-au 'aranjat ploile'... Multumim!

Datorita unor schimbari neprevazute in programul de weekend, trebuie sa ma retrag - Alexandru Marius, avansati - București.

Imi pare rau.

Ultima editare:
Nu, numarul de locuri rezervat pentru Avansati este de 72 si acestia vor incepe la ora 13,30. Pe locurile libere la OPEN se vor putea inscrie si Amatori cu MP>10, diseara, dupa ora 21,00

Puteti sa afisati inscrierile de pe prima pagina si in format normal, fara chenar? Se pare ca de pe telefon se vede doar partea din stanga. Doua persoane m-au intrebat astazi pe mine in legatura cu inscrierile.

Curelea Petre - Lehliu Gara - OPEN

Later edit: Mp=17,6 înscris la Avansați!

Ultima editare de un moderator:
Puteti sa afisati inscrierile de pe prima pagina si in format normal, fara chenar? Se pare ca de pe telefon se vede doar partea din stanga. Doua persoane m-au intrebat astazi pe mine in legatura cu inscrierile.

Am editat lista de inscrieri de la postul 2.

Oferta de Bucate Savuroase se completeaza cu pizza, care va putea fi comandata la sala:

Pizza Quatro Stagione 17,00 RON
(sos de rosii, mozzarella, ciuperci, sunca, masline, salam picant) – 32cm
Pizza Capriciosa 17,00 RON
(sos de rosii, mozzarella, sunca, ciuperci, masline, oregano) – 32cm
Pizza Diavola 17,00 RON
(sos de rosii, mozzarella, salam picant, peperoncino) – 32cm

Back
Sus