Emi, nu fii rau, excelul s-a prostit dimineata si nu vroia nici in ruptul capului sa formeze grupele dupa MP.
Noroc ca am putut gasi o metoda ca sa-l imblanzim rapid.

Nea Mihai, in mod sigur se afiseaza cat de repede si inscrierile de la avansati tot dupa mp.
Noi am gatat mai repede, si trebuia sa incepem si socotelile mai rapid,

de aceea ne-a ajutat domnul Bodeanu.
Multumiri pentru efort tuturor! Pe langa d-l Bodeanu si Marcel, am vazut macar patru colege si colegi de la Viva dispusi sa ne ajute in variatele noastre probleme (mie mi-a fost contestata o suprafata de 2-3 milimetri din sandwish, desprinsa in jocul anterior, multumiri pt. lipici).
Felicitari tuturor, la open e clar ca se pregateste viitoarea elita, am avut niste meciuri de maxima solicitare.
Legat de butoane si de pianisti,

in actualul format de turnee AmaTur aproape ca nu se putea organiza mai bine.
Daca incerc sa traduc ce spunea aseara Emi (coroborat si de nuantarea lui Dan Petrov), superioarele de la turneele mari, cand sunt categorii echilibrate, ne trimit in noapte...
Dane (Petrov) ieri superioarele de trei ne-au luat trei ore, cele de patru ne luau patru ore. (Pe openisti ne-a mai retinut o ora si pauza dr pranz, chit ca multora dintre noi ne-a picat bine mancarea calda.)
Avem mai multe voci printre participanti care solicita pastrarea superioarelor.
La turneele aglomerate, respectiv cand turneul se tine pe mai mult de doua categorii, superioarele au ca efect timpi mari morti pentru jucator (astepti si doua ore pentru un joc), dar si lungire cu 2-4 ore a turneului fata de eliminatorii directe.
A si sa nu uit, aud cat mai des (e si durerea mea) ca la jocuri echilibrate esti mort dupa superioare, nu mai ai putere pt. meciurile directe.
Doresc deci multa intelepciune colegilor care vor decide directia de dezvoltare a circuitului. Personal cred in continuare ca o retea atat de importanta, cu sute de evenimente organizate ar merita ca in conducerea sa sa fie si persoane care au in fisa postului carmuirea circuitului. Pe moment chiar si fiecare dintre coordonatori se ocupa de Amatur in timpul liber (chit ca sunt si dati cand 20 de ore pe zi...)
Dar revenind, in sistemul actual organizatorii merita un mare bravo.
(Succes tuturor pentru ziua de azi.)