Nu neaparat, insa din cate am inteles, dlui. Moiceanu i s-a mai acordat sansa sa joace la Open si nu a luat set. Se pare ca acum i se acorda o alta sansa insa pe ultimii doi metri...
S-au creat o sumedenie de discutii pe grupul lupilor (Vasi fiind de-al nostru) si nimanui nu i-a convenit felul in care a fost scos. Cum, necum, tot la "nepotisme" se ajunge sau se interpreteaza atata timp cat regulile nu sunt clare.
Toata lumea stie ca un concurs este postat luni dimineata. Cine este interesat si doreste sa participe se inscrie imediat, stiind ca locurile sunt limitate. Mai mult, cei din categorie au posibilitatea sa se inscrie chiar mai tarziu, pana joi la ora 20.00 avand prioritate in functie de medie. Dar joi dupa ora 20.00 mi se pare corect ca lista sa ramana asa cum este si daca se retrage cineva, primul de pe lista de asteptare sa ii ia locul (lista de asteptare creata din ordinea inscrierilor, nu dupa medie).
In felul acesta, daca pana joi nu au fost suficienti doritori din categoria respectiva, sa se poata oferi o sansa si aspirantilor la urmatoarea categorie. Mie personal asa mi se pare corect, fara prioritati sau evaluari personale. Astfel de evaluari personale vor crea frustrari, cu siguranta. Mai multi lupisori au facut si ei astfel de evaluari bazate pe meciuri anterioare jucate cu cei doi facilitati si le-a dat cu virgula, credeti-ma.
Vasi e baiat finut si intelegator. Oare altii vor fi la fel cand vor pati la fel?
Parere personala, nu mi-o luati in nume de rau
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk