Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
buna, am pe cineva care vrea sa cumpere paleta , nu stiu de unde ai lemnul, imi pare rau dar este posibil ca Lemnul sa fie o repilca/clona , trebuie mai multe poze, cu seria cu sigla,
Doar poza asta o mai am cu lemnul fara fete:
Nu stiu daca este sau nu,cat timp am jucat,mi s a parut ca se simte foarte ok orice lovitura. Eu unul nu m as desparti de paleta,dar vreau sa incerc ceva mai rigid. Nu oblig pe nimeni sa cumpere,cine vrea ok,cine nu,la fel
buna, am pe cineva care vrea sa cumpere paleta , nu stiu de unde ai lemnul, imi pare rau dar este posibil ca Lemnul sa fie o repilca/clona , trebuie mai multe poze, cu seria cu sigla,
Nu stiu daca a observat cineva, dar sub sigla mare Butterfly scrie World - Lwading...Lwading nu e un cuvant, ar trebui sa zica Leading. Deci nu e chiar un mister, din pacate lemnul nu e original
Chiar ca) acum am vazut si eu,sunt de putin timp in tenis si nu e prea mare priceperea..oricum,eu am jucat o perioada cu el si a fost ok,daca vrea cineva sa lase pm