Domnul Ciobanu sincer imi pare rau pentru ca nu am putut face mai mult pt echipa cluj 1 si a fost dezavantajata la dublu din cauza mea imi cer scuze echipei Cluj 1Domnule JURESCU,acasta intrebare i-am pus-o domnului RASVAN inca inainte de inceperea turneului,iar raspunsul pe care l-am primit coincide cu raspunsul primit de dvs.Eu am anticipat faptul ca noi CLUJ1,nu aveam cum castiga proba de dublu,deoarece participantul de la categoria avansati,are proteza la un picior,si deci din start suntem dezavantajati din acest punct de vedere.Dar a ramas asa cum s-a stabilit initial.Am motivele mele ce tin de strategia jocului sa afirm ca Mureș 1 NU ar fi castigat meciul de dublu cu noi din sferturi,indiferent cu ce jucator facea pereche elitistul,daca subsemnatul avea drept de joc.
Tin si eu la randul meu sa-i felicit pe absolut toti cei implicati in acesta miscare tenisistica grandioasa,organizatori,sponsori,arbitri,cateringul,pentru deplina reusita a acestei prime editii a jocului pe echipe.De asemenea si nu in ultimul rand ,tin sa le multumesc coechiperilor mei de echipa,GABI GOGU,PETRU PIPER si PETRU CRETA, in special pentru daruirea lor pentru echipa,incurajarile ad-hoc,abnegatie,spiritul de sacrificiu in special pentru domnul PIPER PETRU care trebuia destul de des sa-si ingrijeasca si curata proteza de picior de transpiratie.Noi CLUJUL ,pe viitor v-om participa si la urmatoarele editii ,indiferent in ce colt de tara se vor tine,mai ales ca sper sa se imbunatatesca noul regulament al competitiei in folosul competitorilor.Sa auzim numai si numai de bine in acest sens.
Trimis de pe al meu SM-J330FN folosind Tapatalk