ÎNCHIS Butterfly

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
colegul Dani are dreptate o data la 3 zile trebuie sa-ti aduci anuntul in fata in prima pagina,,,, nu in fiecare zi cum faci tu........ vezi in regulament ca asa scrie.

nu are de - a face cu ce vinzi tu sau el.... nimeni nu are nimic cu tine daca respecti ce scrie in regulament...

numai bine la toti !

ti am scris in privat ce trebuie sa faci.

Ultima editare:
Și cum se aduce "în față " anunțul???
astăzi spre exemplu am scris ca e valabil. Și ieri la fel
în acest fel se "aduce în față "
sau atunci când se modifica anuntul( pt ca tot Astăzi am dat jos de pe un lemn fețele, le.as scos și din anunțul de pe prima pagina.. am lăsat doar lemnul la vanzare)
se mai întâmplă sa mai modific..din cauza greselilor de ortografie.. sau.. uneori ma razgandesc ..si scot unele dintre lemne de la vanzare.
(Mi.a spus și Clau sa nu mai șterg paletele din anunț după ce le vand.. însă nu am știut ca orice modificare "aduce anunțul în față ")
una peste alta ..pot la fel de bine sa închid anunțul și sa păstrez cele câteva palete pe care le.am cumpărat si le.am probat..apoi le.am pus la vânzare mai ieftin..(nu este bisnița..și la fel ca majoritatea împătimiților.. am cheltuit mii pe ..palete)

Userii care au comentat au dreptate. In regulament e stipulat ca aveti dreptul sa promovati anuntul (valabil) o data la doua zile! Aveti un avertisment.

Userul care "a comentat" ( domnul Dani 0205 ) este frustrat pt ca are un lemn ca și al meu la vânzare, insa diferența este ca al.meu e aproape nou, lemnul dumnealui este lovit, reparat.. si cere același preț ca și mine.
Altfel nu imi explic "purtarea de grijă"....
Cat despre mine , nu cunosc regulamentul..insa il invat pe parcurs..
am închis anunțul special sa ii dau satisfacție acestui domn.. acum cred ca este mai fericit ca am fost și "penalizat"
p.s. "mare e gradina amatur.."

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus