Campionatul mondial pe echipe-25 martie-1 aprilie-2012-Dortmund

Stie cineva un link cu componenta echipelor? Eu n-am gasit... Multumesc.

Stie cineva un link cu componenta echipelor? Eu n-am gasit... Multumesc.
Intra pe al doilea link de la Teo si vezi echipa dorita dai clik .
Masculin Crisan A ;Ionescu O ;Filimon A ;Szocs H ;Munteanu L. ,cu toate ca la Buzău ,Romanescu la anuntat pe Cioti.
Feminin Dodean D. ; Samara E. ; Szocs B. ;Postaca C siHirici C.

Ultima editare:
Ma gandeam sa merg, dar nu eram hotarat. Oricum se pare ca nu mai sunt bilete pentru sambata si duminica http://www.tt-wm2012.de/en/Tickets/
M-am trezit prea tarziu...
Ai incercat prin comanda cu plata prin card ?
La feminin gr. A valorica I
25.03 - ROM - USA ora 10 ; 26.03 - ROM - HUN 16 ; 27.03 -ROM-BEL 16;28.03-ROM-CHI 10 si ROM-UKR 16
Masculin gr.E valorica II
25.03 -ROM-CAN ora 10 ;26.03 - ROM-NOR 13 si ROM-NIG 19 ;2703 -ROM-IND 13 ;28.03 -ROM-FIN 19

Nu se pot alege bilete, deloc. Am vrut pentru ultimele 3 zile. In 31 si 1 nu mai sunt.

Nu se pot alege bilete, deloc. Am vrut pentru ultimele 3 zile. In 31 si 1 nu mai sunt.

Cand am fost anul trecut la Openul Germaniei Rares a facut rost de bilete din timp, tocmai ca ne-a fost frica ca nu gasim. Totusi erau bilete la casele salii si surprinzator chiar un pic mai ieftine decat ce am platit noi. E drept ca nu ai nici o garantie, dar daca te duci mai din timp e foarte posibil sa gasesti bilete.

Si eu la Budapesta am vazut ca erau la sala. Dar aici, totusi sunt Mondiale, nu-i doar un open. Nu m-as duce pana acolo doar sa am de unde sa vin :). Merci oricum.

Intra pe al doilea link de la Teo si vezi echipa dorita dai clik .
Masculin Crisan A ;Ionescu O ;Filimon A ;Szocs H ;Munteanu L. ,cu toate ca la Buzău ,Romanescu la anuntat pe Cioti.
Feminin Dodean D. ; Samara E. ; Szocs B. ;Postaca C siHirici C.

Scuze, Deny bacsi ! De unde i-ai scos pe Muntean si Hirici, ca pe site-ul oficial al ittf.com, pe Players List, poz.343-347 masc. apar Crisan, Filimon, Cioti, Ionescu si Szocs H. (ROU 190), iar la fem. (ROU 469) apar la poz.260-263 Samara, Dodean, Szocs B. si Posteoaca.

Back
Sus