Campionatul mondial pe echipe-25 martie-1 aprilie-2012-Dortmund

La cat de zapacita era cred ca nici nu si-a dat seama de ceea ce a facut , ultimul meci a pierdut la 3
Offtopic : Nereusite freze au chinezoaicele :)

Finala feminina: China-Singapore

Finala feminina: China-Singapore

In primul meci: Ding Ning(1) - Feng Tianwei(5) = 3-1 ( 14-12; 8-11; 11-4; 11-3).
Excelent meci intre primele jucatoare ale tarilor lor. Inceputul a fost pasionant si f.strans, in setul 3 singaporeza cedand psihic, Ding avand 10-0 si cedand apoi 4 puncte pentru psihicul adversarei si relansarea spectacolului, dar revenirea nu s-a produs...

Urmeaza meciul 2 : Li Xiaoxia - Wang Yuegu
---------- Post added 01.04.2012 at 15:29 ----------
Meci f. strans. Castiga Li X.X. si China are 2-0 ( 11-9; 11-13; 12=10; 11-5 )

Exact cum am prevazut , China a rezolvat cazul cu un sec 3-0

Guo Yue - Li Jiawei: 3-0 (11-8; 11-6; 11-9) si China castiga la pas titlul, cu 3-0. Absolut normal. Minunea nu s-a produs...
Ma inclin, sunt cei mai buni. Asta e adevarul.
Sa auzim numai de bine !

La cat de zapacita era cred ca nici nu si-a dat seama de ceea ce a facut , ultimul meci a pierdut la 3
Offtopic : Nereusite freze au chinezoaicele :)
Da,asa este...,baietii arata super in schimb chinezoaicele sunt...groaznice...,cred insa ca le-au ales dupa cum joaca...si ...baga spaima in adversare inca de la ...primul contact vizual:D!

Festivitatea de premiere s-a terminat. Cam asta a fost !
Urmeaza;
- GAC GROUP 2012 ITTF World Tour, Spanish Open,,18 Apr 2012 - 22 Apr 2012, Almeria, ESP ;
- GAC GROUP 2012 ITTF World Tour, K orea Open,16 May 2012 - 20 May 2012, Incheon City, KOR
La buna vedere, prieteni !

Se pare ca chinezii astia joaca prea bine pentru noi.. eu zic sa-i trimitem inapoi pe planeta lor sa joace acolo :)

Interview with Liu Guoliang at the 2012 World Championships in Dortmund
---------- Post added 02.04.2012 at 22:00 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=ozDWDiOUEcY
---------- Post added 02.04.2012 at 22:03 ----------
parca presimtea antrenorul chinez ca Germania va fi marea rivala la titlu mondial!si ce vrea Liu Guoliang sa-l lase pe ma long acasa si pe xiu xin si sa-l duca la londra pe ma lin alaturi de wang hao si zhang zike numai ca ma lin ca juca la proba pe echipe!;-)

intr-adevar ma long ar fi cel mai sigur jucator pe moment ; zhang jike si wang hao sunt jucatori care pot sa fie si in forma mai putin buna;oricum ,ei au fost pe lista de ceva vreme...

Din ce s-a mai discutat,la proba de simplu,lucrurile sunt clare,Zhang Jike si Wang Hao vor merge la Londra in proba de simplu.
Pe echipe,e clar ca echipa castigatoare nu se schimba :)

Back
Sus