victorache
senior
Re: Campionatul National AMATUR Valenii de Munte, pe 31 oct
VICTOR FOCA-PLOPENI,PRAHOVA
STEFAN PANAITESCU-IZVOARELE,PRAHOVA
VICTOR FOCA-PLOPENI,PRAHOVA
STEFAN PANAITESCU-IZVOARELE,PRAHOVA
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Daca-i asa, venim cu drag (eu si Marius Constantinescu, cel putin ;-))Dan2 a spus:Dan2 a spus:CAMPIONATUL NATIONAL AmaTuR
LOCALITATEA: Valenii de Munte, Prahova
SISTEMUL DE JOC: Sistemul clasic, cu grupe inferioare, grupe superioare si eliminatoriu, seturi 3 din 5).INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: forum, telefonic, pana vineri ora 21,00
Va asteptam cu drag.
Dr. Toma, v-am trimis un MPdr.Toma a spus:Daca-i asa, venim cu drag (eu si Marius Constantinescu, cel putin ;-))
Sambata pe 31 va asteptam la Valeni, dimineata aranjam un turneu la Lupeni, iar seara il parafam!lica a spus:Salut! eu am zis ca anul viitor am sa ajut la organizarea unui concurs Amatour la Lupeni dar,o sa trebuiasca sa fiu ajutat de unul din voi.La Lupeni ar fi posibilitatea organizarii unui concurs de asemenea anvergura cu posibilitati de cazare-masa la 50 Ron,nu cred ca este o suma prea mare,in sala Nastase cu 9-10 mese dar,sa ma mai invechesc si eu pe aici......Imi place mult ceea ce faceti voi si nu urmaresc ceva anume..daca am sa pot as vrea sa ajut aceasta miscare pe care o cred f.benefica tenisului de masa romanesc....Bafta!
este de ajuns atat,numai ca in cazul cand nu veniti sa si anuntati,nu cum ati facut la Curtea de Argeș !...cristy a spus:Doresc sa ma inscriu si eu:
-- Niculescu Cristian,București
Mai trebuie vreo informatie pt inscriere sau e de ajuns doar numele?