Campionatul national-individual seniori ROMSTAL 2014

Din momentul in care nu esti in stare sa promovezi un breand din atate posturi de sport in care se dau reluari la nesfarsite din motive ca nu au ce trasmite si nu poti promova 2-4 meciuri plus ceva selecti in meciuri mai interesante mi se pare ca nu sunt oameni potriviti unde trebuie!
Multe rezultate din turneele interne si mai ales intrenationale cu protagonisti din tara noastra le aflam datorita iubitorilor de TM si nu datorita federatiei de specialitae ce a ce nu cred ca este corect.

Dar macar o actualizare a rezultatelor de azi se putea face, daca tot n-a transmis nimeni. Mi se pare penibil ca in secolul 21 sa n-ai niciun fel de informatie, sa nu se faca un tablou principal, sa nu stim niciun rezultat, NIMIC!!! E bine ca in Amatur se poate face dar la frtm NU! La cum se misca amaturul, in curand o sa avem live pe net meciurile astea iar rezultatele de la nationale le aflam si noi pe marti, miercuri din pagina a 10-a a unui ziar, in vreun colt de pagina, daca mai e loc!

Lucrurile la nivel ministerial se schimba mai greu,s-au obisnuit numai cu "cincinalele",uitativa si voi la virsta medie din minister!Pe cind toti cei implicati in acest forum,in aceasta miscare e predominant tinara,cred ca si din acest motiv evolutia amaturului e in pas cu dorintele noastre.

P.S.Paradoxul este ca in Amatur este (sau a fost pina acuma) o singura sedinta pe an cind se stabilesc anumite lucruri,iar la federatie sunt citeva zeci.

Emil poate daca erau promovati in acest concurs Stere.Lulu ,Marinescu,etc. care aveu drept de joc poate reuseam sa trimitem si pe un reprezentant sa comunice cel putin rezultatele pe siteul nostru cu cel putin o poza !

Emil poate daca erau promovati in acest concurs Stere.Lulu ,Marinescu,etc. care aveu drept de joc poate reuseam sa trimitem si pe un reprezentant sa comunice cel putin rezultatele pe siteul nostru cu cel putin o poza !

Nea Denny ,de ce te nacajesti asa, nu iti mai place in amatur?,da-i in colo de federatie.La noi punem de toate in ceaun de aceea iese bun,la federatie cred ca primesti paine(mai bine zis pita) cu mustar si cu micii trebuie sa vi de acasa:D

Acuma mi-a picat fisa ,Nea Deny,trebuiam sa vorbim cu" Teodorus",si sa-i platim macar Hotelul la Buzău sa ne tina la curent cu toate ca ,el vad ca ne informeaza la timp cu tot ce se intimpla in lumea tenisului de masa si asta o face voluntar cum fac multi alti in amatur.
P.S.Cu ajutorul informatiilor tale am mai fost si eu pe la citeva meciuri in Bundesliga.Mersi Teodorus
EMI

Ciobanu 1-4 Samara
Szocs 1-4 Postoaca

- - - Actualizat - - -

Cioti - Sargu 4-1
Szocs Hunor - Cazacu 4-2
Finala fete:
Samara Elizabeta 0 - 4 Postoaca Camelia
Finala baieti:
Cioti Constantin - Szocs Hunor

- - - Actualizat - - -

Cioti Constantin 4-1Szocs Hunor

Ultima editare:
Am apucat eu ieri sa filmez cu telefonul cate ceva si am pus aici dar scuzati tremuriciul de telefon ...Pacat ca astazi nu am apucat sa vad ceva, pt ca txt-ul nu ma incalzeste

Am adaugat si eu, tot la locatia data de Cristake mai sus, doua filmulete din finala masculina.

Back
Sus