predesculevente
1977-2020
Andro Plasma 380 sau Xiom Vega Pro?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Powersponge are viteza de 101 control 96, plasma 430 viteza 105 control 80! Deci powersponge e mai manevrabila atat din punct de vedere al vitezei cat si al controlului. Problema e altundeva...Am Hexer Powersponge pe FH dar e prea rapida pt jocul meu, de aia vreau sa schimb poate cu un plasma 430...
Am Hexer Powersponge pe FH dar e prea rapida pt jocul meu, de aia vreau sa schimb poate cu un plasma 430...
De ce e indicat sa punem aceeasi marca?In general ar fi indicat sa pui acelasi marca de fețe pe lemne respective....
de ex. xiom cu xiom, andro cu andro.. si asa mai departe, fiecare producator de acea fabrica o duzine de fețe si lemne, fiecare jucator trebuie sa gasesca setapul "perfect" pentru el........... setup perfect= nu exista, in schimb multe antrenament..
corect... firmele testeaza productie proprie. - oricum atunci este indicat cu fețe diferite, cand un jucator ajunge la un nivel de joc cand isi da seama ce e avantajos pt. el. - de ex. eu folosesc fețe mai rapide pe BH si nu pe FH.banuiesc ca levi se refera la faptul ca lemnul Xiom a fost testat cu fata Xiom pentru a avea randament maxim, nu-i asa ?
corect... firmele testeaza productie proprie. - oricum atunci este indicat cu fețe diferite, cand un jucator ajunge la un nivel de joc cand isi da seama ce e avantajos pt. el. - de ex. eu folosesc fețe mai rapide pe BH si nu pe FH.