Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Eu nu am vrut sa ma bag in fata sau sa zic ceva de otilia sau de mihaela doar mi-a placut fraza atata tot: "Medaliile se castiga langa masa, dar onoarea se castiga in viata de zi cu zi".filo a spus:Pentru Cornel si Bogdan.
As avea o rugaminte la voi. Atata timp cat suntem amatori si nici nu ne pricepem la treburile profesionistilor ar trebui ca noi sa ne vedem de grijile noastre si nu de ale lor.
Totusi eu pot zice ca si Otilia si Mihaela au reprezentat cu cinste culorile Romaniei si nu trebuie ca noi sa le improscam cu ........ pe simplu motiv ca nu ne convine cate ceva, pe un la fel de simplu motiv ca si ele sunt oameni si nu roboti de adus medalii.
filo a spus:Vezi Bogdane tu ai cazut in ceea ce se numeste fenomenul Becalli adica e mai important cum se zice si nu ce si despre cine se zice, deci tu ai fost de acord cu fraza aia in contextul respectiv atat timp cat tu nu ai precizat altceva.
Deci tu trebuie sa-ti ceri ceva scuze, ca vad ca Cornel asta e cam cioflengar (prietenii lui or fi stiind de ce) si e pacat ca te-ai bagat fara sa vrei in chestii care nu-ti fac cinste mai ales ca te cunosc si te stiu serios.
Si sa stii ca nu sunt de acord nici cu fraza respectiva, mai ales in acest sport unde onoarea se castiga in primul rand la masa de joc, in viata de zi cu zi se castiga onorabilitate care e cu totul altceva.
Daca vrei sa intelegi mesajul meu bine daca nu nu.elefantel_roz a spus:Cum se impaca "Bine ai venit pe forum" cu "cioflengar" ? Si tu Brutus ( adica filo ) ?![]()