Ce asteptati de la Mos Craciun?

Re: Ce asteptati de la Mos Craciun?

Eu nu am pretentii mari :? , asa ca imi doresc de la "Mosu`" ... un rever ca a lu Kreanga si`un forhand ca a lu Timo` :lol: :lol: :lol:

Eu astept momentul surprizei,nu cadoul in sine :lol:

La mine o sa vina mosul un pic mai repede sub forma unui nou setup :twisted:
PS : si probabil niste dulciuri :P
PPS : de dorit cu adevarat vreau de la "Mosul" niste reflexe mai bune :shock:

Alea nu le aduce "Mosul" ci "Ursitoarele"! :D

Gabi-Mihaela a spus:
Eu astept o veste buna de la o iubire indepartata.
Voi?
Eu astept o veste indepartata de la o iubire buna .

Cezarel, esti mai norocos decat mine...

Yeeee ....
Glumesc , n-astept nimic .
Dar mosul a promis o fața de paleta ca sa fiu un jucator fantastic de tenis de masă .
Am si adversari talentati cu care imi face placere sa joc ...
Ce sa-ti mai doresti mai mult ?

Mereu trebuie sa-ti doresti mai mult! Si mereu trebuie sa astepti...

imi doresc sa am zile... cum ma voi bucura sau nu de ele, ramane de vazut. cat despre tenis de masă, am de invatat. sper sa pot reusi si asta. oricum, miscarea e bine-venita si multumesc celor care au rabdare cu mine si pentru sfaturile lor.

Gabi-Mihaela a spus:
Gresit Mihaela. Asteptarile sunt sursa nefericirii. Esti cu adevarat fericit, numai atunci cand te bucuri de ceea ce ai avut, ai sau vei avea, fara sa te fi asteptat! Ati dori mereu mai mult, inseamna sa nu fi fericit niciodata.

VISCO a spus:
Gabi-Mihaela a spus:
Gresit Mihaela. Asteptarile sunt sursa nefericirii. Esti cu adevarat fericit, numai atunci cand te bucuri de ceea ce ai avut, ai sau vei avea, fara sa te fi asteptat! Ati dori mereu mai mult, inseamna sa nu fi fericit niciodata.
Gresit,carissimo, viata e un peron iar ce sau cine ti se intampla, e tren ce trece prin gara ta...Revin...

VISCO a spus:
Gabi-Mihaela a spus:
Ai dat o definitie a ideii principale din budism!

marqq a spus:
Gabi-Mihaela a spus:
Eu astept o veste buna de la o iubire indepartata.
[quote="mircea garaz":2rib6mz7]
O vacanta la Torino!
E-te cum poate sa ajute mosul doi oameni de-odata :)[/quote:2rib6mz7]
:D Mosul e om serios. Nu daruieste unei femei maritate o tentatie!

Gabi-Mihaela a spus:
VISCO a spus:
[quote="Gabi-Mihaela":19offps5]Mereu trebuie sa-ti doresti mai mult! Si mereu trebuie sa astepti...
Gresit,carissimo, viata e un peron iar ce sau cine ti se intampla, e tren ce trece prin gara ta...Revin...[/quote:19offps5]
Iata-ma, continui ideea. Prin gara noastra, mica ori mare, trec trenuri-oameni, ocazii, intamplari...Urcam sau hotaram sa-l asteptam pe urmatorul. Daca urcam, putem calatori cateva statii si sa intelegem ca directia e gresita. Ce facem? Coboram. Si tot asa. Pana cand simti ca drumul pe care mergi e AL TAU. Eu zic ca merita sa astepti aceasta descoperire. Cat priveste suferinta, ea da dimensiunea reala a fiintei noastre.
PS. Am pc-ul foarte lent, altfel as mai scrie...

"Mosul e om serios. Nu daruieste unei femei maritate o tentatie!"
Oare tentatiile nu fac parte din viata de zi, de zi (eventual nu le recunoastem) sau gresesc?

levi a spus:
"Mosul e om serios. Nu daruieste unei femei maritate o tentatie!"
Oare tentatiile nu fac parte din viata de zi, de zi (eventual nu le recunoastem) sau gresesc?
Sunt tentatii si tentatii... Si,da, fac parte din viata. Depinde mereu de noi sa le raspundem da sau ba...

Back
Sus