S-au incheiat Campionatele Mondiale de juniori de la Cairo . Dupa parerea mea rezultatele sint foarte bune , pentru ca o medalie de bronz la echipe si un loc 5 ( Daniela Dodean ) si un loc 9 ( Samara Elisabeta ) la proba de simplu , in compania celor mai bune asiatice din lume nu a fost la indemina altor europence ! Sincere felicitari , fetelor !
Cu riscul de a aparea ca un circotas , cred ca echipa Romaniei a realizat un mare paradox : a fost singura reprezentativa de ...SENIOARE ( pe Hoza nu o includ in acest exemplu pentru ca ea a fost ...ca sa fie !) care a participat la un campionat mondial de JUNIOARE !!! Privind sub acest aspect , o singura medalie de bronz e cam putin ...In acelai timp au fost prezenti la Cairo doi antrenori , care conduc de pe banca aceeasi echipa ! Dl. Filimon are la senioare aceleasi fete ca si dna Sebe la junioare ! Si ca sa-mi dau cu parerea pina la capat , in perspectiva participarii Romaniei cu sanse reale la viitoarele Campionate Europene de Senioare , trebuie ca FRTM sa tina cont de vorba dlui Farfuridi care spunea in celebra O SCRISOARE PIERDUTA : Ori sa se revizuiasca , primesc , dar sa nu se schimbe nimic , ori sa nu se revizuiasca , primesc , dar sa se SCHIMBE pe ici , pe colo , si anume IN PARTILE ESENTIALE ! AM ZIS !!!
Nu am dat cu parul...