CLUJ-NAPOCA: În fiecare Miercuri (ora 18:00) - Turneu LAMONT

Din pacate, nu reusesc sa ajung azi la turneu...
Sper ca nu am anuntat prea tarziu.
Multumesc!

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Rezultatele de la turneul de ieri, clasamentul actualizat si situatia inscrierilor pentru Miercuri, 15 Ianuarie, 2020 sunt pe site.

Rezultatele inregistrate in turneul de ieri, clasamentul actualizat si situatia inscrierilor pentru Miercuri, 22 Ianuarie, 2020 sunt pe site.

Rezultatele inregistrate in turneul de ieri, clasamentul actualizat si situatia inscrierilor pentru Miercuri, 29 Ianuarie, 2020 sunt pe site.

Inca un turneu?

Pentru a le da tuturor sansa de a participa, dorim sa organizam inca un turneu in fiecare saptamana.

Din pacate sunt doar doua variante la sala Lamont:
  • Vineri de la ora 20
  • Sambata de la 18

Organizatori ar fi Marcel Tivadar si Liviu Rosoga. Pentru afisarea rezultatelor, clasamentului si a listei inscrisilor am folosi la comun site-ul turneului de miercuri. Daca vor organizatorii, pot adopta si regulamentul existent deja, care e foarte probabil sa ramana neschimbat mult si bine.

Exista amatori?
Daca da, spuneti-ne va rog care varianta o preferati.

Cel mai devreme vom putea da startul saptamana viitoare.

O zi placuta.
Tudor

Tocmai m-a sunat Petru de la sala pentru a-mi transmite ca variantele de weekend ar fi:
  • Sambata de la 19
  • Duminica de la 17

Nu e sigur ca putem rezerva de la 18 Sambata.

Tin neaparat sa va felicit pentru initiativa de a mai organiza un turneu !!!

Nu votez pentru ca variantele propuse nu sunt (deocamdata) compatibile cu programul meu.

Daca considerati oportun puteti pune postarea si pe grupul Cluj din acest site.

Salutare tuturor!
Din pacate, nu voi putea participa maine la turneu...

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

TURNEU, Duminica, 2 Februarie, ora 17, Sala Lamont.

TURNEU, Duminica, 2 Februarie, ora 17, Sala Lamont.

Inscrieri:
  1. Liviu Rosoga
  2. Marcel Tivadar

Regulile turneului vor fi initial ale celui de Miercuri. Rezultatele si clasamentul le vom posta pe acelasi site cu ale turneului de Miercuri.
Organizatori: Liviu si Marcel (deocamdata). Se pot oferi voluntari si altii ca si co-organizatori.

Taxa de participare: 80 de lei impartiti la numarul participantilor, cand se rezerva toate cele 3 mese. Cand se rezerva doar doua trebuie agreat cu Petru Ifrosa.

Cine mai participa?

Subiecte similare

Back
Sus