VÂND Colectie de lemne si fete deosebite (2 Cititori)

esteban

active member
senior
Scor reacție
120
Vârstă
41
Locație
Sibiu
AmaTur
M-am tot saturat ca ma bate toata lumea la turnee, asa ca am cautat da imi imbunatatest echipamentul in mod constant,
am trecut prin fete normale, fete cu tepi, cu burete si fara burete, fete cu booster, etc.
Asa ca pun la dispozitie doar astazi 1 aprilie o mica parte din colectia personala.
Rog seriozitate, nu raspund MP. si nu ma faceti sa pierd timp cu oferte inutile.
Bani avans in cont, transport suportat de cumprator, fara schimburi (doar unde am mentionat ca ma intereseaza).

Paleta completa Butterfly, 100% original, fara cutia, fluture negru, cu fete Bryce Speed, are maner mic. 750 lei
Stare foarte buna, agata foarte bine, se poate juca inca vreo 5 ani cu ea. Cadou un burete lent pt iarba, care se poate asambla pe bucati.

BKVD5u4.md.jpg
Cadou un burete lent pt iarba, care se poate asambla pe bucati.

BKW9dmb.md.jpg BKW9Jku.md.jpg
.

Lemne cu maner intercambiabil, diverse model. Preturi intre 100-200lei manurul su paleta de la 300 lei in sus.

BKWqw6G.md.jpg BKWqea4.md.jpg BKWqjGs.md.jpg
Dupa ce sunt asamblate nici nu iti dai seama ca nu sunt manerele originale, vedeti mai jos ca ejemplu un Timo Boll si un lenn Tibhar
BKW5hox.md.jpg BKW5Wtj.md.jpg

Fata lipicioasa rosie DHS cu anti-booster. Noua tendinta de top este sa reduci viteza fetelor alterand buretele altfel in cat viteza sa tinda spre zero in energia potentiala, rezultand altfel o fata care concentraza si sporeste efectul si mareste controlul. Deci daca la booster buretele se expandeaza, cu anti-buster se produce contrarul si buretele se micsoreaza.

BKXqw0b.md.jpg BKXqNgj.md.jpg
Pe langa acest aspect am procurat vatianta buretele cu gropite, care este ultima moda turneele din cartier din Tailanda, care marete efectul perturbator, migea sarind iregular si haotic.
Shimb doar cu Mizutani Jun fluture negru sau inegal.

Pereche deFete antispin cu efect de cristal, reflecta orice vine de la adversar. se vand doar la pachet 350 redus la 250 lei

BKXY8WG.md.jpg

Timo Boll ALC ST, seria N, impcabil editia special din 2012 Timo Boll ALC Paper Master, 0.83 grame (greutatea foarte rara).
1200 lei sau schimb cu Primorac Carbon fluture negru in conditii similare.

BKX0IkB.md.jpg

Lemn de colectie BTY ZJK SZLC, cu funir de tung albanez, editia prisma in conditii exelente, a fost doar testat 3-4 ori (pe zi, din2019 pana in prezent).
89 grame cu grip cadou. doar testat la 1450 lei

BKXM4AQ.md.jpg
La cerere pot trimite mai multe poze pe whatsapp.
Restul din poze o trimit mai tarziu ca nu pot sa atasez poze din telefon 😁

O zi buna sa aveti!
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::p
.
.

Acuma chiar că-s în mare încurcătură! Nu ştiu ce să aleg, frate! Imi făcea cu ochiu'paleta din anunţ dar când am văzut-o pe cea a lui Dinu Zară, mi s-a făcut capu' evanghelie! Rar aşa piesă. Numa'pentru cunoscători: Am şi eu un Hanoi vârtos, de prin anii '80, desenat şi cu pielea roasă pe-o parte. Dar nu-l dau. Am zis de el numa' ca să oftic şi să fac în ciudă! ;)

Dacă vă interesează schimburi, pot oferi un lemn deosebit, hand-made, model pliabil.
Este ca nou, folosit un singur antrenament.

Bf3DmLg.md.jpg
Asa, da, merge, un lemn original si de calitate de tip shape P, de mult imi cautam asa ceva si doar gaseam ieftinaturi de pe aliexpres cu shape q

Bfl5ioG.md.png

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus