Concurs la București 11 Martie 2006

Sunt reguli de bun simt. Nu poate fi cap de serie un jucator care nu a confirmat statutul de cap de serie. Si pe de alta parte sunt jucatori buni care nu au participat inainte de acel turneu in circuit si mi se pare firesc ca daca au o anumita valoare sa fie pusi capi de serie, acest lucru s-a intamplat si la Cluj si la Oradea si la Alesd.
Am ajuns la aceste concluzii din activitatea de organizare si nu le-am scos din regulament.

Si daca vrei, un organizator care stie cum se organizeaza un turneu stie mai mult decat un jucator care nu are experienta in domeniu despre respectiva organizare.

In ce priveste neomologarea turneului eu ce am scris aia am vrut sa transmit, nimic mai mult, eu nu doresc inceperea unor discutii interminabile cu privire la organizare cum s-a mai intamplat si de aceea am scris ce am scris, si de aceea doresc ca orice turneu si mai ales cele A sa fie cat mai transparente cu putinta in afara oricarei suspiciuni.

Si bineinteles ca eu nu pot neomologa un turneu inainte de a incepe!

Sa nu ne intelegem gresit, eu salut initiativa si o sustin deplin, dar doresc sa fie un turneu exceptional din toate punctele de vedere pentru ca multi ochi sunt atintiti asupra noastra si nu doresc sa patim lucruri care se intampla in mod normal de firesc in Romania.

Legat de turneul care doreste sa-l organizeze Mihai va pot spune ca el va fi ajutat de cei care au organizat TOP 12, super liga, adica de cei mai buni in bransa , deci nu ar trebui sa va face-ti griji de evolutia " cifrelor pe hirtii ".
Si ca toate sa mearga bine, o sa-l rog sa mearga si sa faca 2-3 poze salilor, ca sa vedeti ca vom avea cele mai bune conditii din toate punctele de vedere , si aici ma refer la mese , lumina , spatiu, si chiar climatizare
Acum depinde de voi daca veniti la turneu , ce concurs fa fi A sau B dar daca nu ne vom stinge cit mai multi , nu vom putea apela la ajutorul celor in cauza si atunci tot noi vom fi cei care pierdem.
Cert e insa faptul ca nu se poate desfasura decit pe 11 martie, datorita faptului ca e singura zi libera in agenda salilor.
Voi reveni cu amanunte si cu poze cit de curind.

Nu de poze avem nevoie.....daca e turneu A sau B nu se hotaraste chiar la fata locului. Daca e A...trebuie anuntat ferm cu ceva timp inainte ( a se vedea Regulamentul ala pe care toata lumea il ocoleste de parca ar fi scris degeaba ). Problema majora nu e capacitatea salii, climatizarea sau cine face hartiile ci disponibilitatea organizatorilor de a respecta regulile Amatour. :D

Inscrierea in turnee de tip A. (organizatorul turneului are obligatia de a anunta cu o saptamana inainte prin www.tenisdemasa.ro detaliile turneului)
La turneele de tip A inscrierea se face prin contactarea telefonica a organizatorului cu minim 72 de ore inaintea inceperii turneului. Organizatorul are obligatia de a prezenta lista inscrisilor cu 24 de ore inaintea inceperii turneului.

Astea sunt regulile asupra carora v-ati dat cu parerea. Daca nu va convin spuneti....mai bine niste reguli proaste care se respecta decat niste reguli care suna frumos si pe care nu le ia in seama nimeni.

Sint de acord cu tine , dar am lasat la aprecierea voasta daca e A sau B in urma celor scrise legat de priceperea organizatorilor , " ca ar fi mai bine sa fie B de inceput sa-si verifice posibilitatile de organizator ".
Si cu lista participantilor " in 24 ore " mai e timp berechet.
"minim 32 de participanti din care minim 33% din afara, si minim 60% jucatori inscrisi in circuit " , si aici mai e timp sa se inscrie, asta ca sa fie de tip A.
O sa anuntam in timp util.

Se pare ca din Oradea vom fi 3-4 participanti la acest concurs. Ii rog totusi pe organizatori sa respecte conditiile turneelor A ca nu am bate atata drum sa participam la un turneu B, nu ca nu ne-ar conveni dar avem liber cu taraita de la neveste.........

Back
Sus