Cu ce mana jucati tenis de masa?

Cu ce mana jucati tenis de masa?

• dreapta

Votes: 0 0,0%
  • stanga

• stanga

• Total voters
    2
Se pare ca pe acest forum majoritatea dintre jucatori joaca cu mana stanga . :D

Pai daca joci cu ambele maini atunci inseamna ca esti "O`sullivan" de la snooker , dar tu esti la tenis de masă. :D

Stinga 'domne ! e cel mai bine ! nici nu vreau sa incerc cu dreapta !

dreapta.
apropo de maini am vazut o faza intr-un meci in care unul dintre jucatori dadea topspin de forehand cand cu dreapta cand cu stanga depinde cum ii venea mingea.
in acelasi punct schimba paleta dintr-o mana in alta.
tabletannis beyond imagination part 3.
linku e pus la multimedia.

...

...

Am vazut si eu chestia asta la un jucator , in Protur , da' schimba mana cand era in aparare .
btw ..eu joc cu dreapta

Nu stiu cum reusiti voi sa jucati tenis de masă cu mainile ca eu joc cu paleta!!!!

filo a spus:
Nu stiu cum reusiti voi sa jucati tenis de masă cu mainile ca eu joc cu paleta!!!!

Iti dai seama ce buni suntem daca reusim sa jucam cu mainile ( pana la incheietura, evident, ca sa fie regulamentar ). Eu as fi interesat sa joc totusi si cu o paleta ! :D Nu de alta...dar tot aduc una cu mine :lol: !

Filo tu joci cu paleta, dar paleta cu ce o tii nu cu mana???
Daca tu poti sa joci numai cu paleta fara mana inseamna ca esti meseriash. :lol: :) :shock:

degeaba o intoarceti ca la Copsa Mica ca tot ati muscat-o!!!!

...colegul meu de antrenament tot schimba paleta dintr-o mina in alta,la loviturile decisive... si se pare ca e regulamentar.
Insa,fie vorba intre noi,nu poate fi mai rapid ca tine cind ii tot returnezi citeva mingi stinga ,dreapta.

Back
Sus