DAN TT
organizator local
CUMPAR IARBA HALMARK ORIGINAL SAU pheonix insa preferabil original!! nu conteaza culoarea !! pt cele sh sa nu aiba pini rupti si sa fie cel putin 154/160 cu burete sau fara !! astept oferte tel 0748352369!! sau mp
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Stiam ca se chiama halmark original pt ca am comandat acum doua saptamani una rosie ox.daca pana maine va retrage banii din cont e ok.alehandro a spus:HALMARK ORIGINAL SAU pheonix insa preferabil original!
Salut.eu am cumparat si de la halmark si de la dr.neubauer si de pe dandoy.asa este ,alegi produsele ,le adaugi in cos ,iti pui adresa si dai cumparare.pai asta inseamna ca pot sa ati goleasca contul ?fara probleme fara ca tu sa confirmi bancii retragere de numerar? eu oricum am fost la banca si miau spus ca nu pot sa intre in contul meu fara sa fiu si eu deacord chiar daca au datele cardului!!iar solutia de plata cu cardul se face online de pe cititorul de crd pe care eu il am si si pot sa fac plati online!!