ÎNCHIS Cumpar lemn maxim 100 lei

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Gabi Pascu

newbie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
30
Locație
București
Astept oferte aici nu pe privat cu:
-numele lemnului
-nou/sh(si cam cat ati jucat cu el)
-poze cu ambele fete,maner si cant.

Buget 100 lei

Am un Inke Schwert la 50 ron, arata ca nou.

Ofer un Butterfly Grubba Pro, maner drept, 80 de grame, cumparat de la Butterfly Romania la finele lunii mai.
Lemnul este absolut nou, nelovit, a fost jucat cateva antrenamente, cate doua ore.

Pentru a da un plus de ofensivitate, acest lemn a fost „decupat” (cititi „micsorat”) de maestrul Dan Universal. Revin maine cu actualele dimensiuni pentru ca il am la sala.
Un lemn excelent intr-o combinatie cu Tenergy 05 si Tenergy 80, ansamblu care ofera si posibilitati de atac dar si control deosebit.
Pret 100 lei.

Daca esti interesat, putem vorbi si despre fete.

Uite si alte opinii aici http://www.tabletennisdb.com/blade/butterfly-grubba-pro.html

Tel 076.9494013.

- - - Actualizat - - -

Ofer un Butterfly Grubba Pro, maner drept, 80 de grame, cumparat de la Butterfly Romania la finele lunii mai.
Lemnul este absolut nou, nelovit, a fost jucat cateva antrenamente, cate doua ore.

Pentru a da un plus de ofensivitate, acest lemn a fost „decupat” (cititi „micsorat”) de maestrul Dan Universal. Revin maine cu actualele dimensiuni pentru ca il am la sala.
Un lemn excelent intr-o combinatie cu Tenergy 05 si Tenergy 80, ansamblu care ofera si posibilitati de atac dar si control deosebit.
Pret 100 lei.

Daca esti interesat, putem vorbi si despre fete.

Uite si alte opinii aici http://www.tabletennisdb.com/blade/butterfly-grubba-pro.html

Tel 076.9494013.

Am revenit cu dimensiuni, dupa prelucrae de maestru Dan Universal.
Lemnul are 149/157,5

Andro Super Core Cell OFF, cutie originala. Jucat de 4 ori, stare noua.

Fl , greutatea vezi pe net, nu l-am cântărit. Este original la cutie si jucat de 4 ori

Ok Adi, ms de completare, chiar era necesara, bafta si tie. Pt. Gab Pascu, eu sunt pe drum acum, vin din concediu iar maine cand ajung acasa , o sa-l cantaresc.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus