predesculevente
1977-2020
Nu domnule Denes, chiar atunci cand am ajuns la masa am argumentat ca nu am lumina suficienta si la scorul de 4-2, 5-2 sau cat o fi fost i-am cerut sa ne mutam la o alta masa si sa continuam de la acel scor!!! La care Costel a raspuns aici ne-a trimis aici jucam. I-am mai zis ca putem astepta cateva minute pana se elibereaza o masa dar el a insistat sa continuam jocul, nu eu. In tot parcursul meciului ii reprosam nemultumirea faptului ca trebuie sa joc pe acea masa si la scorul de 2-0 pentru el i-am mai spus sa ne mutam de la masa aia dar el tot a insistat sa ramanem si sa jucam mai departe dupa care am inceput sa joc lovind mingile intentionat aiurea si la scorul de 8-4 si nu 8-1 am plecat de la masa spre organizatori sa contestez. Nu stiu Costel ce a anuntat si ce nu pentru ca s-a grabit sa ajunga inaintea mea la masa oficiala...si restul...nu sunt povesti inventate de mine!Levi oare chia asa a fost ?
La scorul de 5-2 ai argumentat ca nu ai lumina suficenta,la care ai primit urmatorul raspuns ;
Sa mergi la masa organizatorului nefiind mese disponibile, sa anuti acest aspect la care ai continuat jocul,asa este ?
La scorul de 2-0 la seturi si 8-1s-au 8-2 ai renuntat la meci !
La care Costel a dus mingea la masa oficiala si a anuntat scorul de 2-0 + 8-1[8-2] SI DECIZIA TA !
Oare nu a fost asa ?
Restul sunt povesti !
Te rog confirma-mi ori infirma acest aspect.
Avand in vedere ca eu il pregatesc si-l cunosc nu cred ca daca mergeai de la inceput cum ti-a sugerat la masa oficila mai apareau aceste discuti !
Nici organizatorul pe care deasemenea il cunosc foarte bine nu era pus in dificultate.
Astept raspuns.
Cu stima Deni.
Si avand in vedere ca dumneavoastra il pregatiti si il cunoasteti e de inteles ca tineti de partea lui. Si eu asa as face...