AmaTur: Turneu B Cupa "ARIA-TT" Botoșani - 5-6 septembrie 2026

Se înscrie din Târgu Neamț Cosau Toader - open. Vă mulțumesc.
Postare unită automat:

Cu regret se retrage Cosau Toader - open. Mulțumesc și succes tuturor.

Ultima editare:
Bună ziua,
Avand în vedere ca azi este ultima zi în care ne putem retrage fără a fi penalizați, va rog, îmi puteți spune dacă se mai tine categoria avansați?
Mulțumesc!

Salutare,

Vin cu o propunere: pentru jucătorii 60+/65+ să se acorde gratuitate sau măcar o reducere la taxa de participare.

La unele turnee există deja reduceri (de exemplu, personal am beneficiat de o reducere de 40%), ceea ce arată că se poate aplica un astfel de sistem.

Cred că ar ajuta la creșterea numărului de seniori prezenți, ar aduce un echilibru mai bun între generații și ar contribui la atmosfera de fair-play pe care ne-o dorim cu toții.

Înțeleg că sunt costuri, deci poate fi și o variantă de compromis (reducere, anumite condiții etc.). Impactul financiar probabil nu ar fi mare.

Ce părere aveți?
Postare unită automat:

Salutare,

Vin cu o propunere: pentru jucătorii 60+/65+ să se acorde gratuitate sau măcar o reducere la taxa de participare.

La unele turnee există deja reduceri (de exemplu, personal am beneficiat de o reducere de 40%), ceea ce arată că se poate aplica un astfel de sistem.

Cred că ar ajuta la creșterea numărului de seniori prezenți, ar aduce un echilibru mai bun între generații și ar contribui la atmosfera de fair-play pe care ne-o dorim cu toții.

Înțeleg că sunt costuri, deci poate fi și o variantă de compromis (reducere, anumite condiții etc.). Impactul financiar probabil nu ar fi mare.

Ce părere aveți?

Salutare,

Ce părere aveți?
Postare unită automat:

Salutare,

Ce părere aveți?
Mulți pensionari sportivi nu mai țin pasul cu noile taxe de participare . Unii au pensii modeste .
Postare unită automat:

Nu mai zic de cheltuieli de transport , cazare , etc. ....

Se retrage Bodnar Cosmin . Daca se mai înscriu jucători, se reînscrie . Mulțumesc!

Daca se strang 5-6 jucatori. concursul de elite se va tine.

Corneanu Sorin se transfera la open pentru moment.

(Daca elite nu se va tine, exista si varianta ca open sa se desfasoare tot sambata daca toti jucatorii vor fi de-acord)

Ultima editare:
A intervenit o problemă , dacă o rezolv și mai sunt locuri mă reinscriu , Huțan Cosmin se retrage de la Hobby

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus