AmaTur: Turneu A "Cupa Basarabilor", Curtea de Argeș - 22.09.2018

Filmări Curtea de Argeș

Finala Elite Cruceru Sergiu-Toma Florin

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Felicitări David, mă bucur f.tare că m-ai ascultat când ți -am spus să câștigi concursul!

Felicit organizatorii pentru ospitalitatea deosebită și buna desfășurare a turneului!

De asemenea, ?i felicit din toată inima pe câștigătorii David Crăciun - open și Marius Alexandru - avansați!

?n rest, numai de bine!

Mă voi ?ntoarce cu plăcere la Curtea de Argeș, un oraș de care mă leagă amintiri plăcute!

In primul rind as dori sa subliniez dorinta celor 2 organizatori (Vladu Nicolae si Stoian Sorin) de a reinvia acest turneu din fosta capitala a Tarii Romanesti.
In al doilea rind, efortul lor de a aduce sponsori pentru buna desfasurare a turneului, sponsori foarte generosi.
De altfel , ca o surpriza placuta, Dr. Oetker a a premiat ABSOLUT toti participanti cu o punga cu cadouri....

De asemenea Primaria a asigurat transmiterea in direct a desfasurarii turneului, si a filmat toate finalele, pe care speram sa le puna si pe site.

Mai jos citeva imagini din sala de concurs

Multumim participantilor ce ne-au onorat cu prezenta si care au apreciat ospitalitatea gazdelor, si buna desfasurare a turneului, si promitem ca data viitoare sa incercam sa fim cel putin la aceeasi inaltime.

Daca ati avut timp sa si vizitati cite ceva din istoria orasului, este foarte bine. Daca nu..ramine pe data viitoare!!

Salutare tuturor! Vă mulțumesc, pentru o bună desfășurare a concursului, pentru sfaturi și încurajări! Felicitări celorlalți participanți!
Cu stimă, David Crăciun!

Felicitări Sorin Stoian și dvs d-nul Vladu pentru readucerea farmecului turneelor de altădată de la Curtea de Argeș...ne-ați făcut o zi frumoasă mie și mulților prieteni cu care v-am "b?rfit"(de bine logic) , oferindu-ne ospitalitate și multe bunătăți,(cred că de 3 ori taxa) dar,premisa viitoarelor turnee la voi de la Curte,e deja o bucurie și dorință,pentru cei ca mine și alți nostalgici unde,socializarea din jurul tenisului de masă,se transformă intr-o minivacanța de unde pleci cu un surâs de satisfacție și încărcat cu energie...vă pupă prietenul vostru din Severin și vă mulțumesc la toată trupa voastră de băieți frumoși la suflet,că imi sunteți prieteni...la revedere.

The king is dead. Long live the king!

The king is dead. Long live the king!

Felicitari pentru organizarea acestui turneu dupa 5 ani de absenta in harta Amatur !
Respect celor implicati !!!

Felicitari tuturor celor implicati pentru organizarea si desfasurarea Turneului’!
Felicitari participantilor! Familia AmaTur creste creste creste! La cit mai multe turnee!
Va multumim!

De la Open, mai rarut, avand in vedere ora inaintata. Felicitari pentru rezistenta protagonistilor:

Ultima editare:
Felicitări și mulțumiri domnilor VLADU Nicolae, STOIAN Sorin și nu în ultimul rând domnului TOMA Florin, pentru organizarea acestui turneu. Mulțumesc Primăriei Curtea de Argeș pentru implicarea în organizare. Mulțumesc sponsorului Dr.Oetker pentru generozitatea deosebită. Felicitări tuturor participanților. Turneul s-a desfășurat în condiții excelente, atmosfera a fost deosebit de frumoasă. Voi reveni, mereu cu drag, la turneele AmaTur organizate la Curtea de Argeș.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Back
Sus