marcelgiosan
1971-2020
Semifinala Hobby - Live
Semifinala Hobby - Live
- Botea Mihai
Dimache Marian -
[FB]1655255214615970[/FB]
Semifinala Hobby - Live

[FB]1655255214615970[/FB]
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Buna seara!Sannicolau Mare la destinatie! Va felicit pentru turneu !D-le Vlase, va multumesc pentru ca ati oferit sansa grupei mele( grupa cu nr 13) sa utilizam mesele dv de antrenament!dar........! Rog pe cei care au facut grupele inferioare sa ne spuna daca sa aplicat regula sarpelui astazi la A+ din Slobozia! Daca da explicati-mi si mie cum......! Nu vin de la 750 km sa am trei jocuri in inferioare! Va multumesc anticipat de raspuns! Respect
Chiar credeti ce spuneti? De ce credeti ca tot timpul aveti dreptate?Stiu ca tot timpul aveti raspunsurile cu Dumneavoastra! Macar scoateti remarca cu regula sarpelui! Si atunci totul e ok! ( sala mica am si eu acasa cu doua mese/ nu va suparati) merg in tara pentru ca e mult loc in salile mari! Altfel stau acasa!Azi șarpele a avut coada mai scurtă!
Condițiile de desfășurare a concursului au fost prezentate în anunțul turneului, inclusiv cu fotografii. Sala mică, chiar dacă e alintată mică, a avut spațiu de joc mai generos decât sala mare.
?n afară de faptul că v-ați comportat total neelegant atât față de organizatori, cât și față de colegii din circuit, perturb?nd momentul de repartizare al grupelor superioare, ați folosit aceiași remarcă și la concurs - "eu n-am venit 1000 km ca să joc în sala mică".
Chiar credeti ce spuneti? De ce credeti ca tot timpul aveti dreptate?Stiu ca tot timpul aveti raspunsurile cu Dumneavoastra! Macar scoateti remarca cu regula sarpelui! Si atunci totul e ok! ( sala mica am si eu acasa cu doua mese/ nu va suparati) merg in tara pentru ca e mult loc in salile mari! Altfel stau acasa!
Si intreb si eu ca sa invat.
Coada mai mica a sarpelui nu ar fi trebuit sa duca la grupe mai scurte, de 4, pentru ultimele grupe, cele cu nr. 19,20,21,22 ?
Si intreb si eu ca sa invat.
Coada mai mica a sarpelui nu ar fi trebuit sa duca la grupe mai scurte, de 4, pentru ultimele grupe, cele cu nr. 19,20,21,22 ?