Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Din nou pe podium
Am cucerit medalia de bronz la Turneul de tenis de masă ,,Cupa Dan TT", desfășurat la Dej, județul Cluj, la categoria Avansați.
Îmi place foarte mult atât jocul, cât și joaca asta, care îmi confirmă faptul că sunt într-o condiție fizică și putere de concentrare destul de bune.
Am condus 3 h 30 până la Dej, am participat la competiție, de la ora 15 până la ora 22. A urmat Festivitatea de premiere. Apoi, încă un drum cu mașina, de la Dej la Petroșani. Am ajuns acasă, la ora 1:45, noaptea.
Vreau să felicit organizatorii pentru acest turneu impecabil. Totul a fost la superlativ. Sala micuță, dar extrem de cochetă, având toate facilitățile necesare. Mâncare foarte bună, cafea și apă la discreție. Toți cei 18 competitori au dat dovadă de sportivitate. Mă bucur pentru că am putut să ajung până acolo.
Vă mulțumesc pentru primirea călduroasă!
Mulțumesc prietenului meu, Andrei Gheorghe, pentru antrenamentele eficiente și pentru sfaturile prețioase.