AmaTur: Turneu A "Cupa de Sidef Mangalia", Loc. Limanu (jud. C-ța) - Sâmbătă, 30.08.2025 (1 Cititor)

Eliminatorii Hobby

1
. Moise Viorel
-------------------- Linoiu Alexandru 0-3
8
. Linoiu Alexandru
---------------------------------------- Linoiu Alexandru 3-1
5
. Mati Vasile
-------------------- Petre Adrian 0-3
4
. Petre Adrian
------------------------------------------------------------ Linoiu Alexandru 3-1
3
. Neagu Mihai
-------------------- Neagu Mihai 3-0
6
. Maftei Ioana
---------------------------------------- Neagu Mihai 3-1
7
. Barbu Dorin
-------------------- Doru Vasile 1-3
2
. Doru Vasile

Eliminatorii Avansati

1
. Stoica Sandel
-------------------- Stoica Sandel 3-0
16
. Bye
---------------------------------------- Stoica Sandel 3-0
9
. Lazar Adrian
-------------------- Tudor Aurel 0-3
8
. Tudor Aurel
------------------------------------------------------------ Serban Rares 1-3
5
. Besliu Alexandru
-------------------- Besliu Alexandru 3-0
12
. Bye
---------------------------------------- Serban Rares 0-3
13
. Bye
-------------------- Serban Rares 0-3
4
. Serban Rares
-------------------------------------------------------------------------------- Serban Rares 3-1
3
. Boteanu Alexandru
-------------------- Boteanu Alexandru 3-0
14
. Bye
---------------------------------------- Prahoveanu Nicolae 1-3
11
. Bye
-------------------- Prahoveanu Nicolae 0-3
6
. Prahoveanu Nicolae
------------------------------------------------------------ Prahoveanu Nicolae 3-1
7
. Marias Laurentiu
-------------------- Voinea Ionut 2-3
10
. Voinea Ionut
---------------------------------------- Voinea Ionut 3-0
15
. Bye
-------------------- Marin Adrian 0-3
2
. Marin Adrian

Clasament Avansati

1. Serban Rares - Mangalia
2. Prahoveanu Nicolae - Constanta
3 -- 4
Stoica Sandel - Focsani
Voinea Ionut - Harsova
5 -- 8
Besliu Alexandru - Suceava
Boteanu Alexandru - Constanta
Tudor Aurel - Harsova
Marin Adrian - Bucuresti
9 -- 4v grupe
Marias Laurentiu - Ploiesti
10 -- 2v grupe
Lazar Adrian - Bucuresti
11 -- 14 1v gr.sup.
Daineanu Paul - Constanta
Gheorghe Ion - Bucuresti
Enache Doru - Cobadin
Ciobanu Anton - Tuzla
15 -- 17 0v gr.sup.
Dosoftei Traian - Mangalia
Bratu Aurel - Constanta
Hontaru Dan - Galati
18 -- 4v gr.inf.
Calciu Vasile - Craiova
19 -- 2v gr.inf.
Maftei Ticu - Iasi
20 -- 21 1v gr.inf.
Iancu Laurentiu - Constanta
Serban Mihai - Bucuresti
22 -- 24 0v gr.inf.
Asmarandei Petru - Constanta
Rusu Matei - Constanta
Lupu Gheorghe -Navodari

Ultima editare:
Clasament Avansati

1. Serban Rares - Mangalia
2. Prahoveanu Nicolae - Constanta
3 -- 4
Stoica Sandel - Focsani
Voinea Ionut - Harsova
5 -- 8
Besliu Alexandru - Suceava
Boteanu Alexandru - Constanta
Tudor Aurel - Harsova
Marin Adrian - Bucuresti
9 -- 4v grupe
Marias Laurentiu - Ploiesti
10 -- 2v grupe
Lazar Adrian - Bucuresti
11 -- 14 1v gr.sup.
Daineanu Paul - Constanta
Gheorghe Ion - Bucuresti
Enache Doru - Cobadin
Ciobanu Anton - Tuzla
15 -- 17 0v gr.sup.
Dosoftei Traian - Mangalia
Bratu Aurel - Constanta
Hontaru Dan - Galati
18 -- 4v gr.inf.
Calciu Vasile - Craiova
19 -- 2v gr.inf.
Maftei Ticu - Iasi
20 -- 21 1v gr.inf.
Iancu Laurentiu - Constanta
Serban Mihai - Bucuresti
22 -- 23 0v gr.inf.
Asmarandei Petru - Constanta
Rusu Matei - Constanta
Ceva e in neregula aici... Maftei Ticu a trecut in superioare din ce am vazut... @Zosim1 poti verifica te rog? Multumesc

Ceva e in neregula aici... Maftei Ticu a trecut in superioare din ce am vazut... @Zosim1 poti verifica te rog? Multumesc
Etotul in regula.Si Calciu cu 4 victorii si Maftei cu 2 v in inferioare nu au jucat toate meciurile in sup si s-au retras, au plecat la plaja :ROFLMAO: , si normal sa le anulez rezultatele.
situati ciudate am avut la toate categoriile unde au venit ,au platit taxa si nu au mai jucat , sau au jucat un meci doua si au plecat, si apar fara victorii etc.Maine o sa analizez fiecare situatie si o sa expun in postul clasamentului.

Etotul in regula.Si Calciu cu 4 victorii si Maftei cu 2 v in inferioare nu au jucat toate meciurile in sup si s-au retras, au plecat la plaja :ROFLMAO: , si normal sa le anulez rezultatele.
situati ciudate am avut la toate categoriile unde au venit ,au platit taxa si nu au mai jucat , sau au jucat un meci doua si au plecat, si apar fara victorii etc.Maine o sa analizez fiecare situatie si o sa expun in postul clasamentului.
Am inteles, mi scusi

7.3.2. În cazul în care un jucător calificat în grupele superioare nu participă la această fază sau se retrage înainte de a juca toate meciurile, i se anulează toate victoriile din grupa superioară și va fi punctat cu zero victorii în grupa superioară.

@FlorinBN , din ce inteleg din regulament fisierul excel ar trebui sa ii puncteze cu 0v in sup. Vreo idee de ce nu se intampla asta?

Pentru ca nu apare cu 0v in grupa superioara, ar trebui editata manual celula cu victoriile, dar acolo este o formula ... de obicei corectez eu clasamentul cand observ ca jucatorul nu are meciuri in superioare.

Buna ziua, nu inteleg atitudinea dumneavoastra, ce ar fi trebuit sa fac? sa joc pana imi agravez problema la picior? vin de la 500 km sa particip la turneu ca apoi sa ma luati dumneavoastra la misto ca am plecat la plaja? am jucat un meci in superioare si v am spus ca nu vreau sa fortez o problema pe care am avut-o in trecut plus ca mi-am platit taxa si am venit si cu 2 ore mai devreme ca ne-ati rugat pe forum si am inceput cu 30 de min intarziere.

Buna ziua, nu inteleg atitudinea dumneavoastra, ce ar fi trebuit sa fac? sa joc pana imi agravez problema la picior? vin de la 500 km sa particip la turneu ca apoi sa ma luati dumneavoastra la misto ca am plecat la plaja? am jucat un meci in superioare si v am spus ca nu vreau sa fortez o problema pe care am avut-o in trecut plus ca mi-am platit taxa si am venit si cu 2 ore mai devreme ca ne-ati rugat pe forum si am inceput cu 30 de min intarziere.
Buna Ziua,

1.Care atitudine?
2.Dumneavoastra nu ar fi trebuit sa faceti nimica peste vointa dumneavoastra.Daca jucati pana se agrava situatia dumneavoastra erati singurul raspunzator.
3.Stiu ca ati facut 500 de km , dar asta nu are legatura ca dumneavoastra interpretati gluma mea referitoare la plecarea pe plaja a mai multor participanti cu un misto adus la adresa dumeavoastra, dealtfel am si semnalizat gluma cu un moticon , adica sa priceapa tot omul ca e o gluma, dar deh.
4.Stiu ca ati jucat un meci, si ca mi-ati spus ca nu vreti sa fortati, si bineinteles stiu ca ati platit taxa ca toti ceilalti participanti, dar nu inteleg de ce mentionati aceste lucruri.
5.Nu v-am rugat pe forum sa veniti cu 2 ore mai devreme , ci am scris exact asa :
"Rezervat Organizator

Fiind un numar asa mic de participanti, categoriile avansati si hobby putem incepe imediat dupa inscriere .Deci cu cat veniti mai repede cu atat mai bine."
Si bineinteles ca am si respectat acest lucru si la categoria Hobby am dat drumul exact la 13.30 cand in sala au fost toti prezenti , sau am stiut ceva de ei, iar la categoria Avansati am strigat de cel putin 10 ori pe persoanele care nu erau in sala si am stabilit cu toti ca ii asteptam pana la 14.15 cand conform anuntului era dat termenul de inscriere si la 14 si 16 minute am strigat grupele, deci este o minciuna sfruntata ca v-am chemat cu 2 ore inainte si dealtfel termenul de incepere era 14.30 si v-am dat drumul la 14.16 min, deci am inceput cu 15 min inainte.
Anunt turneu
"Avansati si Hobby 13.30-14.15 inscrieri si 14.30 incep meciurile"

Totusi in concluzie care este supararea dumneavoastra??? Ca eu am respectat intocmai regulamentul si v-am anulat toate seturile jucate in superioare si clasamentul fisierului v-a trecut cu 2 v in inf si nu cu 0 in sup? Cred ca asta v-a explicat Florin ca poate face numai el manual asa ceva si noi organizatorii tehnici ,nu.

Bună seara!

Rezultatele din grupele superioare la categoria avansați când se afișează ?

Mă refeream la fișele fiecărui jucător......
Probabil domnul Apian completează.....

Le-am luat duminică, superioarele lipseau ... o sa cercetez dacă intre timp au apărut ... urmatoarea actualizare a fisierului nu va mai permite postarea clasamentului dacă lipsesc unele rezultate

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus