Urcan Lucian
junior
Se retrage Urcan Lucian, Timișoara, avansați;
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Sponsorii sunt cei care au fost dintotdeauna alaturi de Acs Dumbravita si Csc Dumbravita si au sprijinit toate activiatiile de tenis de masa si exista un protocol prin care noi ii facem vizibili la toate evenimentele noastre.In momentul de fata in toata tara organizatorii de turnee Amatur sunt chemati pe la politie ,Anaf,Anpc, Itm si alte institutii ale statului, si nu cred ca cineva doreste sa fie in pielea lor, si a mea.La cateva s-au aplicat chiar si amenzi si impuneri .
De data asta ne luam masuri preventive si nu dorim sa implicam pe nimeni in posibile controale ale institutilor statului.Eu personal sunt de 6 luni , de la turneul A+ de la Dumbravita anchetat de mai toate organele in urma sutelor de petiti si reclamatii ale unui dobitoc, si mi-a cam ajuns, mai ales profesionismului unor organe de control care ne cer procese verbale cu CNP si copii dupa actele doveditoare de invaliditate ale persoanelor care nu au achitat taxa ca altfel amenzile incep de la 20000 lei in sus pentru diferite incadrari.Se pare ca va fi printre ultimele turnee in care eu ma mai implic.
Va rog pe dumneavoastra sa continuati traditia si sa tineti stafeta sus cum faceam altadata cand in fata salilor fierdeau ceaune si cazane de sute de litri de gulas sau bogras si remorca de bere era pusa la rece si taxa de turneu era 15-20 de lei
si deasemeni sa cautati solutii si sa nu implicati institutile statului.
Organizarea ramne asa cum am stabilit si toti doritori sunt bine veniti, si incercam sa va intampinam si sa organizam cat mai placut pt. Dumneavoastra.Va asteptam cu drag.
Din pacate , noaptea trecuta doua pisici au rasturnat niste vopsea si am treaba multa .Se retrage Deak Valentin, Sebis, Elite
Mai sunt locuri la avansați, pot să mă reinscriu ?
Mai sunt locuri la avansați, pot să mă reinscriu ?