Ș ȘtefBadea active member junior Înscris 8 Ian 2023 Mesaje 147 Scor reacție 119 Locație Târgoviște Ieri la 21:44 #161 dr.Toma a spus: Din pacate, la sfarsitul luniii mi se cam incurca pasii, asa ca sunt nevoit sa ma retrag. O sa-l bat pe Badea data viitoare... Click pentru a extinde... Păcat, mi-era dor să joc cu dumneavoastră. Dar aveți ocazia să mă bateți, nu-i problemă! Multă sănătate vă doresc!
dr.Toma a spus: Din pacate, la sfarsitul luniii mi se cam incurca pasii, asa ca sunt nevoit sa ma retrag. O sa-l bat pe Badea data viitoare... Click pentru a extinde... Păcat, mi-era dor să joc cu dumneavoastră. Dar aveți ocazia să mă bateți, nu-i problemă! Multă sănătate vă doresc!
D Doru Vasile newbie junior Înscris 14 Dec 2024 Mesaje 56 Scor reacție 19 Vârstă 47 Locație Snagov Astăzi la 00:50 #162 Retragere Doru Vasile si Mati Vasile, Snagov-Hobby
Mugur S active member junior Înscris 9 Dec 2022 Mesaje 177 Scor reacție 65 Locație Videle, TR Astăzi la 08:31 #163 Se retrage Stanciu Mugur/Videle/Open