AmaTur: Turneu A Cupa "INTERTENIS Botoșani" - Turneu A - 28 martie 2015

La dublu Orosanu Marius Leonardo - urmeaza sa comunice si partenerul.

Se retrage familia Aungurencei : Ovidiu la amatori, Miruna la V-VIII si Mircea de la incepatori I-IV pe motive medicale .

Din Botoșani la copii V-VIII:

Gagea Claudiu
Lascu Ana-Maria
Martiniuc Vasile
Nistor Andreea

Cu parere de rau se retrage Gurgu Fabian din Halaucesti.

- - - Actualizat - - -

Domnule Chirap , am observat ca nu aveti partener la dublu. Daca doriti eu, Robu Mihai as fi onorat sa joc cu dumneavoastra!!

Imi pare rau din motive medicale ma retrag . Sant Alupoaie Dumitru Iași -amatori. Scuze domnule Corneanu.

A fost o gluma Domnul Chirap. Nu o lua in serios. Eu nu joc la dublu in acest turneu.

109. Dirlau Ionut, Bacău, nou - 0 - A
.....................
Am sesizat o mica inadvertenta: Dirlau Ionut din Bacău nu este nou, a mai fost la destule turnee A si B.

Ok. Ideea e ca nu mai exista in Bacău alt mare tenis-man cu acest nume! Multumesc.

Domnule Chirap , am observat ca nu aveti partener la dublu. Daca doriti eu, Robu Mihai as fi onorat sa joc cu dumneavoastra!!
Multumesc pentru oferta si cuvintele frumoase, dar am rezervat acel loc din pacate. La urmatorul turneu de dublu as avea onoarea si eu sa joc cu Dvs. :)

109. Dirlau Ionut, Bacău, nou - 0 - A
.....................
Am sesizat o mica inadvertenta: Dirlau Ionut din Bacău nu este nou, a mai fost la destule turnee A si B.
Inadvertență vocală: în clasament este trecut Darlau Ionut !
Ok. Ideea e ca nu mai exista in Bacău alt mare tenis-man cu acest nume! Multumesc.

La acest turneu o sa mergem cu Darlau pentru a pastra locul in clasament, ulterior vom discuta cu Florin Apian pentru mica modificare.

Back
Sus