Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
[FB]932441983889424[/FB]
Finala open,
Corbu Darius vs. "doctore, ce tanar esti" Ciobanu Gabriel.
Dom doctor,aveți grijă la medie,că a început să crească mult,media e că tensiunea arteriala când e mare sunt complicații//////hahaha/////felicitări pentru cupa.[FB]932441983889424[/FB]
Finala open,
Corbu Darius vs. "doctore, ce tanar esti" Ciobanu Gabriel.
Ar trebui sa te intereseze cum ducem mesele, prietenaș. Cât despre d-nul Savina îl reglăm noiRogerpustiu cum poate Savina Dan sa fie în 5-8,daca nu a ieșit din grupele superioare??
Trimis de pe al meu CLT-L29 folosind Tapatalk
Sincer, as fi venit dacă nu trebuia sa fiu la o alta activitate de la ora 9. îmi pare răuAr trebui sa te intereseze cum ducem mesele, prietenaș. Cât despre d-nul Savina îl reglăm noi
Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk
Ar trebui sa te intereseze cum ducem mesele, prietenaș. Cât despre d-nul Savina îl reglăm noi
Domnule Gherasim din Tulcea ați gresit turneul nu erați organizator aici. Vă mulțumesc. M-ănclin.
De de la mine ,Mulțumiri!Domnul Roșu Gabriel, îmi cer scuze ca m-am băgat și eu, dar m-am simțit ca acasă la Comănești și probabil am confundat turneele..