AmaTur: Turneu A "Cupa Ionuț Iftimoaie", Comănești - 18.05.2019

Sala din Comănești este una din putinele din circuit care ofera conditii foarte bune pt t.d.m
Gazde ospitaliere,Gabi Darie chef de exceptie,ca de obicei

[FB]932441983889424[/FB]

Finala open,

Corbu Darius vs. "doctore, ce tanar esti" Ciobanu Gabriel.
Dom doctor,aveți grijă la medie,că a început să crească mult,media e că tensiunea arteriala când e mare sunt complicații//////hahaha/////felicitări pentru cupa.

Rogerpustiu cum poate Savina Dan sa fie în 5-8,daca nu a ieșit din grupele superioare??

Trimis de pe al meu CLT-L29 folosind Tapatalk

Rogerpustiu cum poate Savina Dan sa fie în 5-8,daca nu a ieșit din grupele superioare??

Ar trebui sa te intereseze cum ducem mesele, prietenaș. Cât despre d-nul Savina îl reglăm noi

Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk

Ar trebui sa te intereseze cum ducem mesele, prietenaș. Cât despre d-nul Savina îl reglăm noi

Sincer, as fi venit dacă nu trebuia sa fiu la o alta activitate de la ora 9. îmi pare rău

Se pare ca exista o neconcordanta la Incepatori, intre rezultate eliminatorii si clasament.....trebuie corectata, pentru ca si corelarea dintre clasament si obtinerea de puncte sa fir cea reala!....sa respectam munca fiecariua!
Multumesc!

Țin sa felicit in special gazdele organizatoare și prietenii ( Tulcea să trăiască ! ) pentru eforturile depuse in desfășurarea turneului !!!

Tenis de masă jucat intr-o companie selecta ( jucatori foarte buni ) și in condiții deosebite . Cu asta am rămas eu după Comănești Open .

încă o data , FELICITĂRI !!!

Domnule Gherasim din Tulcea ați gresit turneul nu erați organizator aici. Vă mulțumesc. M-ănclin.

Au fost probleme cu fisierele, cu softul, cu calculatoarele de aceia am intarziat cu organizarea de aceea vă cer scuze și va mulțumesc pentru intelegere. Forza Tulcea!

Domnule Gherasim din Tulcea ați gresit turneul nu erați organizator aici. Vă mulțumesc. M-ănclin.

Domnul Roșu Gabriel, îmi cer scuze ca m-am băgat și eu, dar m-am simțit ca acasă la Comănești și probabil am confundat turneele..

Finalul
1857bcfd2827219c51e04fcb374c4b65.jpg

Ca de obicei, a fost foarte placuta atmosfera la Comănești. Conditiile oferite de sala sunt excelente. Gulasul de nota 10. Felicitari organizatorilor pentru eforturile depuse si felicitari premiantilor. Voi reveni cu placere la Comănești.

Back
Sus