Sunteti la MastersSe inscrie welker ivan la elit m-am inscris si la masters dar am inteles ca nu se poate asa ca raman la elit
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Sunteti la MastersSe inscrie welker ivan la elit m-am inscris si la masters dar am inteles ca nu se poate asa ca raman la elit
Salut! Actualizarea se va face o data cu publicarea clasamentului lunii iunie.Rog actualizare la localitate Calin Stefan Daniel Ploiești
Din păcate nuLa elite nu se mai poate suplimenta o grupă sa prindă toată lumea loc?
E tot lista de ieri, nu s-a înscris și nici retras cineva de la EliteO actualizare la Elite, va rog.
Sa stiu daca imi fac plan de drum pentru maine dimineata. Sau nu.
Multumesc,
Marius Alexandru
Păcat ca nu ați spus mâine dimineață la sala treaba asta. Dacă ați văzut de atâta timp ca sunteți pe lista la Open cu toate ca ați solicitat în mod expres să fiți la Elite, de ce nu ați spus nimic?Salutare, nu mai apar in lista dupa ultima actualizare, rog verificati, multumesc - Balaban Daniel, Bucuresti
Buna searaPăcat ca nu ați spus mâine dimineață la sala treaba asta. Dacă ați văzut de atâta timp ca sunteți pe lista la Open cu toate ca ați solicitat în mod expres să fiți la Elite, de ce nu ați spus nimic?