AmaTur: Turneu A+ “Cupa Paneth Farkas – O viață pentru tenis de masă” ediția 1, Cluj - Napoca – 16-17 august 2025 (10 Cititori)

Buna seara.
In urma celor intamplate, se pare ca se impune de urgenta in pachetul de masuri discale nr.3 ce va fi adoptat de Guvern, obligativitatea trecerii unui test psiho la inscrierea jucatorilor...incredibil..
Pacat ca apar asa probleme la un asa turneu..dar se pare ca e ca in viata, turneu mare, probleme mari.
Felicitari organizatorilor si tururor participantilor care au jucat cu numele din buletin!!

Nu există nici o scuză pentru ce ați făcut voi cei doi Sava, nu veniți cu povești pentru pești! Jucătorii și organizatorii au muncit pentru asa un turneu și voi veniți să faceți praf munca lor cu asemenea fapte!
Eu..tot nu cred că sa întâmplat așa ceva..Dacă da...nu e ce trebuie,rușine!!

Felicitări
Postarea a fost unită automat:

Felicitări!
Postarea a fost unită automat:

Felicitări.

Dacă se adeverește și după câte am observat este adevărat, că a jucat cel de la Avansați în locul celui de la Hobby, Comitetul Amatur ar trebui să ia o hotărâre drastică în privința celor întâmplate.Să îi suspende locul obținut pe nedrept și să fie suspendați amândoi frați pentru ce au făcut pentru o perioadă anumită de timp.Această faptă au făcut-o cu bună știință pentru că cel de la avansați știa ce face când a jucat în locul fratelui său. Ar trebui această faptă analizată serios să nu se mai întâmple.Cât despre acea față de paletă pot să zic că trebuia contestată de la bun început de cei cu care a jucat, iar posesorul ei trebuia să știe că nu are dreptul să joace cu o asemenea față, este lipsă de respect față de ceilalți jucători.
Felicitări organizatorilor pentru munca depusă ca să fie un turneu așa de grandios și la un nivel așa de ridicat. BRAVO !!!

Am patit UN caz similar( cu vreo 2 ani in urma).. Cand la UN concurs adversarul a avut o "iarbà interzisa". M-am oprit de cateva ori in timpul meciului...neintelegand ce se intamplà. La finalul meciului am aflat ca era interzisa acea fata..
Am cerut rejucarea meciului- si mi s.a spus ca meciul jucat nu se repeta.
Atunci am scris De cateva ori PE forum...sa se schimbe regulamentul in privinta asta.. In sensul ca cei care joaca cu astfel de fete sa verifice daca sunt omologate- sau nu(si Daca sunt neconforme sa riste o suspendare..pe o anumita perioada)
Si mai sunt si alte "probleme" care ar trebui rezolvate- vis a vis de regulament.
Concursurile frumoase scot la iveala si .."lucruri urate"

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus