ANULAT "Cupa Primăverii", Băicoi - 14/15.03.2020

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Din Paulesti : Sorescu Mircea-open

Avand in vedere incidentul petrecute la Turneu A+ de la Slobozia, unde acest jucator a dat dovada de lipsa de fair-play si a avut o atitudine necuviincioasa fata de alt participant la concurs, prezenta d-lui Mircea Sorescu la acest eveniment nu este acceptata.

Trebuie sa se inteleaga, o data pentru totdeauna, ca aceste genuri de manifestari nu-si au locul, ca ar trebui sa ne stapanim nervii, sa ne relaxam si sa socializam, si sa nu se ajunga la injurii si calomnii din motive puerile.
Fac un apel pe aceasta cale, catre toti organizatorii din Amatur, de a da dovada de o atitudine mai putin concilianta vis-a-vis de asemenea comportamente, indiferent de numele jucatorului/jucatorilor implicati.

Bună seara, în speranța că mai sunt locuri și că sabotajul soției care mi-a ascuns telefonul cu alarma azi noapte va fi judecat cu ?ngăduință de către comisii ca o retragere tardivă, mă înscriu și eu: Aurelian Matea - Hobby - București.

Țin să precizez că atât eu cât și soția am dat în scris că nu vor mai avea loc sabotaje.

Draga Visane data viitoare când ne mai întâlnim în grupa te las sa ma bați sa nu mai faci abuz în serviciu!

asa ca...Visane, accepta-l pe Costel...drept dovada, ieri, la Tel George, nici nu am auzit de el...adicatelea, cum zice Brutus, omul cauta sa-si schimbe atitudinea...asadar si prin urmare da-i drept de participare...hai Costele, hai ca poti...joac-o p-asta, Draga Visane...:congratulatory:

Gudin Theodor, jucator nou este din Ploiești nu din Ramnicu Sarat si nici nu intentioneaza a se muta..va rog a modifica..multumesc

Se retrage Stoica Mihai din cauza de coincidenta de data cu turneul de la Pitești. Succes organizatorilor si jucatorilor. Mi-ar fi placut sa se intample la voi al 300-lea turneu al meu, dar nu-i nimic ..... va exista 400, 500, ....

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus