Felicitari pt. podium dle Huica. Nici nu conteaza treapta ! In conditiile stiute de noi doi.![]()
Așa e

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Felicitari pt. podium dle Huica. Nici nu conteaza treapta ! In conditiile stiute de noi doi.![]()
Felicitari Corneliu pentru turneele pe care le organizezi! Ele reprezinta o rampa de lansare a unor jucatori foarte tineri si foarte talentati. Bravo!!!Premiere Incepatori si Avansati.
Felicitari Corneliu pentru turneele pe care le organizezi! Ele reprezinta o rampa de lansare a unor jucatori foarte tineri si foarte talentati. Bravo!!!
Am plecat incantat de la Giurgiu,prima data cand vin aici.Felicitari Giurgiu ,pentrurganizare,organizatori,concurenti,pentru emulatia pe care o acordati acestui sport.Stanescu Maria,Palageanu Iris,Vitan andrei,Sarbu ionut,Rares Minica sunt cateva exemple de care vom mai auzi.De dragul statisticii,meciul Huica Petre-Pralea din eliminatorii incepatori,3-2 si nu 3-1.Nu-i mare lucru,numai ca setul decisiv,la 2-2,a fost cel mai disputat set din tot turneul.S-a incheiat cu 27-25 pt Huica,pe care-l felicit.
Am plecat incantat de la Giurgiu,prima data cand vin aici.Felicitari Giurgiu ,pentrurganizare,organizatori,concurenti,pentru emulatia pe care o acordati acestui sport.Stanescu Maria,Palageanu Iris,Vitan andrei,Sarbu ionut,Rares Minica sunt cateva exemple de care vom mai auzi.De dragul statisticii,meciul Huica Petre-Pralea din eliminatorii incepatori,3-2 si nu 3-1.Nu-i mare lucru,numai ca setul decisiv,la 2-2,a fost cel mai disputat set din tot turneul.S-a incheiat cu 27-25 pt Huica,pe care-l felicit.
Mulțumesc, d-le Pralea.
Am apreciat maniera dvs. ireproșabilă de a ține scorul.
?n setul decisiv, de la un moment dat pierdusem numărătoarea avantajelor și mai știam doar alternanța de avantaje/egalitate, așa că la sf?rșit mi-am zis "ochiometric" că trebuie să se fi terminat undeva pe la 18/19, dar 27-25.. wow
Mulțumesc pentru statistică și să ne vedem sănătoși la turnee viitoare