Fac galerieBună ziua
Am înțeles că mp 55+ este categoria master,iar mp 55- este categoria elite.
Ce se întâmplă cu jucătorii mp 55+ dacă nu prind loc la masters?
Joaca la elite?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Fac galerieBună ziua
Joaca la elite?
Cum v-ati prezentat la Slobozia nu prea credHai sa va sperii si eu putin:
Toma Iulian, Braila, elite
Ramane la latitudinea organizatorului sa decida unde se trage linia. Fiecare A+ e diferit, fiecare are o proportie mai mica sau mai mare de Masters.Bună ziua
Joaca la elite?
Direct 18 mai putin la hobby...si sunt 18 pe lista de asteptare...cu alte cuvinte...aia mici nu conteaza...Noi sa fim sanatosi si sa vedem spectacol cu jucatori adevarati !ANUNT IMPORTANT!!!!
Având în vedere numărul ridicat de înscrieri la categoria Elite și numărul mai redus de înscrieri la categoria Hobby, organizatorii au decis suplimentarea categoriei Elite cu 18 locuri provenite din categoria Hobby.
Ca urmare a acestei modificări organizatorice, trei grupe vor disputa meciurile din grupele inferioare la cealaltă sală. Jucătorii care se califică în grupele superioare vor evolua în sala principală, alături de ceilalți jucători calificați.
Pentru a evita intrebarile suplimentare..... la open si avansati nu este posibila suplimentarea locurilor, cele doua categorii fiind in aceiasi zi, avand ambele liste de asteptare lungi....
Daca va uitati la primul de pe lista de asteptare de la hobby - are 2 turnee, in schimb primul jucator de pe lista de asteptare de la elite are 18. Intreb si eu fiind un turneu A+, care are prioritate mai mare? Cel care are 2 turnee sau cel care are 18?Direct 18 mai putin la hobby...si sunt 18 pe lista de asteptare...cu alte cuvinte...aia mici nu conteaza...Noi sa fim sanatosi si sa vedem spectacol cu jucatori adevarati !![]()
deci cu alte cuvinte, si aia mici si aia mari conteaza, cata vreme prind loc cei care merg constant la turneeSunt complet de acord cu Dvs , privind prezentul !