Se retrage Rusu Anatol - open . Lista de asteptare.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Mp maxim 24.3, la openMarko Gabor ,Sibiu ,avansați, mulțumesc
Chiar nu se putea macar cu 5 minute mai repede sa va retrageti??? Trebuie asteptat ultimul minut, frumos....Se retrage din lista de asteptare : Cazac Victor, Lesnic Bogdan, Bulgari Serghei . Toti de la elite.
Se retrage din lista de asteptare: Benderschi Alexandru, Dumitriu Vitalii. De la open.
PeKiss David am retras aziSe retrage Kiss Annabella si Kiss David.
Am facut retragere azi la ora 1 si un sfert, deci regulamentarSe retrage Kiss Annabella si Kiss David.
Oricum nu este sanctionat acum. De la 1 ianuarie intra in vigoare. Momentan este doar statistica nu sí sanctiune.PeKiss David am retras azi
Am facut retragere azi la ora 1 si un sfert, deci regulamentarVa rog corectati, am vazut ca apare Kiss David pe lista R1. Multumim.
R1 a intrat in vigoare de luni seara. Nu am ce corecta. Oricum penalizarile intra in vigoare de la 1 ianuariePeKiss David am retras azi
Am facut retragere azi la ora 1 si un sfert, deci regulamentarVa rog corectati, am vazut ca apare Kiss David pe lista R1. Multumim.