AmaTur: Turneu A Cupa Sucevei, SUCEAVA, 22-23 iunie 2024

Nu îi certăm , dacă au o perioadă mai proastă sau sunt bolnavi vor lua activitatea de unde a încheiat-o , dacă a fost avansat , va continua de la avansat , asta fiind valabil la orice categorie . În fine ,oricum aș da ,tot ca voi iese . De aceea cer public scuze că am deschis acest subiect la un turneu atât de minunat pe care de fiecare dată domnul profesor Adrian Cojocaru îl organizează la superlativ . Nu era nici momentul nici locul . Îmi cer scuze !🙏🏻
Cosmin, raman la ce am spus initial. Ideile nu-s neaparat rele, eu unul cred ca ceva trebuie schimbat, dar momentul e la inceput de octombrie (aprox), iar locul e in topicul cu imbunatatiri pentru regulamentul din urmatorul an competitional.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

N-as pune pe picior de egalitate ce se intampla cu cei care cad in categorie cu faptul ca elitistii sunt nevoiti sa joace cu divizionari A sau B. Si asta din simplul motiv ca tot ce trebuie sa faca un divizionar ca sa poata juca in Amatur e sa nu promoveze si sa joace in Superliga (lucru care oricum e foarte greu, daca aruncam o privire la loturile echipelor de anul acesta din Superliga, cred ca numaram pe degetele de la o mana oamenii care ar putea face fata nivelului de acolo), pe cand cine vrea sa cada in categorie trebuie sa tranteasca indeajuns de mult (a tranti=a nu-ti apara corect sansele). Nu cred ca s-a pus vreodata problema la echipele de div A sa nu promoveze in Superliga daca au cum pt motivul de a putea juca in AmaTur...

In concluzie, mi se par diferite cele doua spete, dar e doar parerea mea.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Elite-divizia B---divizia A, e doar părerea mea

Back
Sus