La categoria “Avansați” a câștigat un jucător cu o medie de cea apropiată de “Elite” ,interesant .. puțin nedrept pentru “amatur” . Ca și cum ar veni un jucător cu media aproape de “open” să joace la “Hobby” . Astea da reguli ! Ce să zic?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Are madia 19, pana la elit e cale lunga, nu ai dreptate
Are madia 19, pana la elit e cale lunga, nu ai dreptate
Apropiata, dar nu de elite. De open da, probabil. Nu sunt in masura sa zic daca acea perioada in care nu a scos nimic pe la turnee a fost intentionata sau nu (si ca fapt divers, e destul de greu de dovedit o astfel de practica, desi se intampla). Andrei a avut la momentul turneului media 19, media se incadreaza in categorie, asa ca drept de joc avea. Regulamentar era si este.La categoria “Avansați” a câștigat un jucător cu o medie de cea apropiată de “Elite” ,interesant .. puțin nedrept pentru “amatur” . Ca și cum ar veni un jucător cu media aproape de “open” să joace la “Hobby” . Astea da reguli ! Ce să zic?
Da, am zis in cea mai mare parte a mesajului meu ca e strict parerea mea. Dupa parerea mea, a profitat de un scenariu care nu a fost prins de regulament. Legat de ultima propozitie, la ce v-ati referit prin "faceti in continuare"?Sunteți subiectiv.Nu se poate demonstra că a cazut in categorie. Faceți încontinuare.
Am inteles.Se câștigă cu căderii in categorie si cu rezerva. O spun statisticile.
Strict analizand rezultatele, e greu de demonstrat. Nu p zic pentru ca asta fac, am preferat sa joc meciuri faine la Elite, mai degraba decat sa ma plafonez la Open si sa fiu nevoit sa trantesc. Unii prefera a doua varianta...Si ne ascundem dupa zicala,, Nu se poate demonstra ,,
Sunteți subiectiv.Nu se poate demonstra că a cazut in categorie. Faceți încontinuare.
Gelu, pastreaza ideea pt luna octombrie si asigura-te ca o sa o scrii in topicul de imbunatatiri. Alta varianta nu prea este pentru imbunatatirea regulamentului, cel putin eu nu cred.Cum adica nu se poate demostra!? Intrati pe profilul dl-lui Puiu si vedeti istoricul.
Din pacate tine de moralitatea fiecarui jucator sa joace la categoria potrivita. Unii incearca sa creasca si sa ajunga cat mai sus, altii gasesc fericire si multumire in a castiga contra unor adversati mai slabi (incepatori) si implicit sa le strice bucuria jocului si a competitiei.
Un prim pas in modificarea regulamentului ar fi ca jucatorii care retrogradeaza de la categorie superioara sa nu fie eligibili pentru turneele pe echipe (gen Butterfly) si nici pentru tricoul de lider judetean.