AmaTur: Turneu A "Cupa Teregovana", Teregova (Caras-Severin) - 16.09.2017

Felicitări Marius Pralea. A meritat sa faci 1500 km pt primul "aur"la open. Felicitări Cornel Balauca. Cred că e cel mai merituos rezultat al tău. Trăiască familie Pralea.

Eliminatorii elite
1. Beca Iliesen
------------------------- Beca Iliesen 3-2
8. Spatariu Daniel
-------------------------------------------------- Mutrescu Eugen 2-3
5. Lazaroiu Adrian
------------------------- Mutrescu Eugen 0-3
4. Mutrescu Eugen
---------------------------------------------------------------------------
3. Put Gabriel
------------------------- Put Gabriel 3-1
6. Parvu Nicolae
-------------------------------------------------- Sorescu Deian 0-3
7. Sorescu Deian
------------------------- Sorescu Deian 3-1
2. Verdet Adrian

Eliminatorii elite
1. Beca Iliesen
------------------------- Beca Iliesen 3-2
8. Spatariu Daniel
-------------------------------------------------- Mutrescu Eugen 2-3
5. Lazaroiu Adrian
------------------------- Mutrescu Eugen 0-3
4. Mutrescu Eugen
--------------------------------------------------------------------------- Mutrescu Eugen 3-2
3. Put Gabriel
------------------------- Put Gabriel 3-1
6. Parvu Nicolae
-------------------------------------------------- Sorescu Deian 0-3
7. Sorescu Deian
------------------------- Sorescu Deian 3-1
2. Verdet Adrian

Clasament elite

1.
Mutrescu Eugen - Timisoara.jpg
Mutrescu Eugen - Timișoara
2.
Sorescu Deian - Resita.jpg
Sorescu Deian - Resita
3 -- 4
Beca Iliesen - Timisoara.jpg
Beca Iliesen - Timișoara
Put Gabriel - Oravita.jpg
Put Gabriel - Oravita
5 -- 8
Lazaroiu Adrian - Targoviște
Verdet Adrian - Oravita
Spatariu Daniel - Arad
Parvu Nicolae - Resita
9 -- 12 0v gr.sup.
Roman Bogdan - Arad
Popa Bogdan - Timișoara
Thouzard Adrian - Drobeta Tr Severin
Ciucioiu Dorin - Timișoara
13 -- 14 1v gr.inf.
Dumitru Lazar - Petrila
Kaposta Victor - Arad
15 -- 16 0v gr.inf.
Creinicean Liviu - Oravita
Veres Francisc - Oravita

Un turneu reusit,la cat mai multe.
Multumim Teregova
Multumim Claudiu pt o organizare impecabila

Multumim Teregova,Multumim Ionuț(Na prietene,ai prins microbul..Amatur)!!,Multumim Claudiu(La platane ai fost prompt,la subiect,ca de fiecare dată).Multumim frumos Roman Bogdan și Adi Lazaroiu,ca ne-am intalnit si socializat !Organzarea,Masa si Darul la ,,Superlativ" .Felicitări colegilor și prietenilor de la masa de joc!!Felicitări Teregova!!Echipa de la Oravița va saluta pe toti ..si sa ne vedem cu bine la masa de joc.

Ultima editare:
A fost una dintre cele mai importante zile sportive din viața mea.
Doresc sa va mulțumesc tuturor, nu prea mai am Forța sa scriu la ora aceasta și nici prea multe idei..., dar o sa revin cât se poate de repede cu fotografiile și videoclipuri de la acest turneu.
Va iubesc amical pe toți ;) drumuri bune care sunteți pe drum și o noapte liniștita tuturor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Super turneu! Super organizare! Mulțumim pentru ospitalitate!
Felicitări câștigătorilor!
Sa ne vedem cu bine la următorul turneu!

Multumim Roseti Ionut pentru tot,a fost unul dintre cele mai frumoase turnee A la care am participat ! Felicitari tuturor organizatorilor,autoritatilor locale etc care au facut posibil acest minunat turneu ! Sa ne revedem cu bine la urmatorul turneu !!!

A fost un Concurs frumos, felicitări Organizatorilor Claudiu ,Ionut ,,, 👍👍👍,,, Felicitări tuturor participanților și premianților !!! 👏 Ne-am simțit asa de bine împreună,,,👍👍👍

Bravo Aradul ,,,!!!:D

Sa ne vedem pe 23 Septembrie cu bine la Concursul de la Arad! :)

Ultima editare:
Unchiul , Constantin Pralea , și inspirația m-au adus la Teregova . Vreo 1500 km pentru un weekend " adevărat " . Ce m-a impresionat cel mai mult a fost calitatea de excepție a factorului uman . Ma înclin cu respect in fața organizatorilor și in special a lui Ionuț Roseti . Un turneu care in nici un caz nu trebuie ratat pe viitor . Moldova vă salută cu drag !

Ultima editare:
Merci de felicitări tuturor prietenilor și staffului - Adi Lazaroiu , Nicu Gheorghe plus , mai ales , Bogdan Marin .

Și , SUPER ANTRENORUL , Mister CORNEL BĂLĂUCĂ !!!!!!!!

Ultima editare:
Bravooo Marius !
Trebuia s-apara si locul 1 dupa atata efort !
Bravo de 10 ori si sa mai auzim vesti de genul asta !
Felciitari !

Felicitări Domnule Doctor Pralea pentru podium

Felicitari tuturor participantilor !
Felicitari organizatorilor Ionut si Claudiu pentru toate eforturile depuse si care au fost incununate cu un concurs deosebit de reusit intr-o locatie deosebit de frumoasa .
M-a bucurat mult si faptul ca multi copii din zona au luat parte la acest eveniment . (mai ales ca sunt sigur ca nu au parte de asemenea evenimente prea des comparativ cu cei din marile orase )

Multumesc mult pentru tot .

P.S.In speranta ca poate va mai ajuta si pe altcineva pe viitor va spun din propria experienta ca se poate realiza cu succes si la un concurs Amatur un program "Week-end cu familia" . Desigur daca vii doar cu sotia preferabil este sa fie totusi organizat cu cel putin inca o alta familie ..asta pana prinde microbul si se inscrie si ea :)
Multumesc inca odata Ionut si Claudiu pentru informatiile de petrecere a timpullui liber din zona . Barajul de exemplu a fost superb mai ales ca drumul trecea deasupra lui si am avut o priveliste superba .

Back
Sus